Betnka81 komentáře u knih
Kniha se mi strašně moc líbila , opravdu hodně povedený díl a už se těším na další :D
Kniha se mi moc líbila a už se těším na další díl .A jsem strašně zvědavá , jak tato série bude pokračovat dál :D
Kniha se mi moc líbila , a hned jdu na další díl :D
Kniha se mi moc líbila , a je poznat , že spisovatelka je fakt dobrá :D
Kniha se mi moc líbila , už se těším na další díl a doufám , že nebudeme čekat zase tak dlouho :D
Kniha se mi zas až tak nelíbila , měla strašně pomalý rozjezd a ani jsem ji nedočetla , ale zaslouží si alespoň jednu hvězdičku za žánr , který mám tak moc ráda :(
Další skvělí díl a doufám , že následující díly budou alespoň tak dobré jako tento :D
Tato kniha se mi staršne moc líbila a doufám, že přeložei i sérii o Vladoi , protože tato autorka je fakt super :D
Tato knih se mi moc líbila a myslím , že jako volné pokračování série je to super :D
Tato kniha se mi nelíbila , skončila jsem ani né v půlce . Čekala jsem od ní mnohem víc a vracet se k ní určitě nebudu :(
Tato kniha se mi zas až tak nelíbila , ani jsem ji nedočetla a určitě se k ni nebudu vracet , ale respektuji názor osatních :) (dávám spíše 2,5hvězdiček)
Kniha se mi líbila , ale četla jsem i lepší a na můj vkus mi přišla až trochu moc drastická , ale jinak dobrý :D
Wow nemám slov, tato kížka je prostě super a jedna z nejlepších co jsem kdy četla a doufám že na třetí díl nebudeme čekat zase 3/4 roku :D
Tato kniha se mi líbila , tak jako minulé díly a mc se těším na další knihu :D
Tato kniha je naprosto super, splňuje vše co má kniha mít .Doufám ,že dlaší díl výjde co nejrychleji , jinak se asi zblázním !!! :D
Kniha se mi moc líbila a doufám , že další díl bude alespoň stejně tak dobrý jeko tento . :)