bibi.r komentáře u knih
Já nevím, prostě mi to nesedlo. Pro mě tam bylo zkrátka až příliš mnoho absurdit.
Výborná publikace pro malé čtenáře, kde je Noc pojatá různými netradičními způsoby.
Zajímavě pojatý kontrast dvou životních stylů :).
Vtipná knížka u které se dají s dětmi vymýšlet další důvody Proč to či ono :).
Opravdu originální dílko. Nedokáži však říct, jak se bude líbit dětem.
Jak hodnotit? Určitě jsem jednoznačně zaujatá, protože Pavel Čech je můj oblíbenec :). První Čenda byl geniální, Druhý Čenda trošku zklamal, no a Třetí Čenda... Hmm, nevyrovnal se Prvnímu, ale nebylo to tak zlé jako s Druhým... :)
Zajímavé dílko, u kterého musíte však nejdřív prozkoumat, jak ho vlastně máte číst :D.
Opravdu jsem čekala něco víc. Skvělé ilustrace nabudily, ale text zklamal. Taky jsem naprosto nepochopila chybu(?) v nadpisu poslední kapitoly "Sousedka a Svadba".
Výborná :)))... "A pamatujte si - vše má svůj důvod!"
Moc pěkná. Kvíz nakonec pomůže při dalším vyprávění si o snech.
Narosto skvělý, vtipný, zajímavý a poučný (až doteď jsem netušila, že existuje zvíře "bércoun" nebo dlouhonosá želva :D) příběh. Úplně se mi to odehrávalo před očima a ilustrace nádherné :).
Výborná výborná výborná :D. Ano podporujme v dětech zdravé sebevědomí, ale co je moc, to je moc. A babičky (bývalé učitelky) do školy nepatří :D.
Velmi milé překvapení. Malý a skromný příběh o tom, jak je důležité si uvědomit, že se máme vlastně skvěle... Stačí mít kolem sebe lidi, kteří nás mají rádi.
Čekala jsem, že příběh bude mít nějakou pořádnou pointu a především nějaké ponaučení. Nenašla jsem ho tam.