Bobina74 komentáře u knih
Nebylo to špatné, Goffův styl, ale Miko má o trochu větší grády ;-).
No jasně, zase přečteno na jeden zátah a opět skvělé. Není co dodat, Goffa mě prostě baví.
Za mne velká spokojenost. Více v recenzi od Kniha za knihou.
Knize se nedá upřít jistá čtivost, na dlouhé rozvláčné popisy až tolik nenarazíte a autorka vám nabídne všechny důležité momenty. Škoda, že kniha nemá doslov, z kterého byste se dozvěděli více informací. Navíc je kniha napsána zvláštní formou - věty jsou krátké, široko daleko žádné rozvětvené, větší souvětí, takže to trochu připomíná telegrafickou zprávu. Přečetla jsem to, ale nadšená rozhodně nejsem...
Po Mlýnu další skvělé čtení. Pan Vaněček mě prostě baví. Více v recenzi od Kniha za knihou.
Knihy Lindy Castillo jsou bytostně návykové a já si udělala opravdu skvělý návyk. Neskutečná jízda, která nemá mantinely. Opět super.
No proč ne, zase tak špatné to nebylo a kdo četl jeho Okamžiky štěstí - podobný styl, bude se mu líbit. A kdo četl ostatní jeho knihy - bude trochu zklamaný. Po úspěšném Prvokovi a Erotikonu chtějí všichni stále to stejné, ale proč někdy nepřehodit výhybku a nedat si Okamžiky a Víkend? Je to jiné, ale stejně dobré - jenom prostě jinak ;-).
Za mě spokojenost. Romantika oděná do historické tuniky a převázaná červenou mašlí vzrušení. Více v recenzi od Kniha za knihou.
Velmi příjemné čtení. Román má svižné tempo okořeněné lehkým humorem. Doporučuji - více v recenzi od Kniha za knihou.
Skvělé, ostatně jako většina knih od této renomované autorky historických románů.
No proč ne, tyhle zrzavý, urostlý horaly v kiltech ;-). Nenáročné čtení, které příjemně plyne a vy se jen tak zasníte...
Co se to stalo s mým oblíbeným skotským autorem? Budu doufat, že toto byl jeho první a také poslední spisovatelský omyl a dál už zase pojede po své linii.
P.s.: Takhle šílený závěr jsem už dlouho nečetla... Snad se nám příště vrátí v plné formě.
Co jiného očekávat od paní Körnerové než zase povedený román. Příběh mapující životy tří generací jedné rodiny je autorkou vykreslen velmi laskavě i navzdory neradostným událostem a s velkou vypravěčskou grácií, jak už jsme u této autorky zvyklí.
Moc příjemné čtení, lehké, nenáročné a inspirující. Já byla velmi spokojena a těší mě mé první setkání s touto autorkou.
Tak tohle teda vážně ne. Pokud máte rádi psychologické romány a věčné rozpitvávání minulosti hlavní hrdinkou, pak vás tento román nadchne. Ale na mě toho bylo příliš. Ohodnotila bych snad jedině nápad s vůní a celkem chápu, co chtěla autorka sdělit, ale uchopeno velmi plytce.
Velmi milé překvapení, dle anotace jsem se bála, jakou jsem si to zase vybrala depresivní knihu, ale nakonec byla skvělá. Slupnuto za jediný den a spokojenost. Trocha kapesníků bylo potřeba, ale s mírou ;-). Více v recenzi od Kniha za knihou.
Ačkoli to není zrovna veselé čtení jistou naději vám dá. Překrásné popisy drsné, rozpálené Afriky a různorodé vztahy mezi matkou a dítětem. Čte se dobře.
Skvělé čtení naplněné spoustou pohody a klidu. Já byla nadšená a mé chuťové pohárky zažily peklo :-)
Té psychologické linky tam na mě bylo až příliš, hlavně v první půlce knihy, ale druhá část už obsahuje všechny specifika skvělé detektivky či thrilleru. Rozhodně se knize nedá upřít čtivost. Já ji měla za dva dny přečtenou.