Boboking Boboking komentáře u knih

Potkan Potkan Andrzej Zaniewski

Tuto knihu jsme už četl dvakrát, a pro silné "žaludky" skutečně super kniha.

08.02.2011 5 z 5

Jak vydrhnout velrybě stoličku Jak vydrhnout velrybě stoličku Scott Adams

Naprostá špica!! Hodně obdobné jako Garfield, ale přece jen trochu jiné.

07.02.2011

Žid Fagin Žid Fagin Will Eisner

Nádherný grafický román jak po stránce obsahové, tak především po grafické. Will Eisner byl a je komiksový mistr.

07.02.2011 5 z 5

Po otřesech Po otřesech Haruki Murakami

Musím přiznat, že nejsem nadšenec pro Murakamiho. Přečetl jsem zatím Na jih od hranic, na západ od slunce a opravdu se mi to líbilo. Tyto nové povídky mi ale nějak nic neříkaly. Vzdal jsem to po druhé.

01.02.2011 4 z 5

Pevnost Pevnost Francis Paul Wilson

Skuečně parádní horor. Už jsem ho četl několikrát.

26.01.2011 5 z 5

Labyrintem smrti Labyrintem smrti Ariana Franklin (p)

Kniha nezklamala. Skutečně mistrně napsaný historický thriller.

26.01.2011 4 z 5

Dospěju, až umřu Dospěju, až umřu Dave Barry

Super, nový Barry! Už rozbíjím prasátko a jdu to shánět. Jeho knihy jsou fakt super. Čllověk brečí smíchy.

22.01.2011

Labyrintem smrti Labyrintem smrti Ariana Franklin (p)

Jsem asi v polovině, a stejně jako u první knihy - Vykladačka smrti - i zde musím říci, že je to skutečně čtivá historická detektivka, či přímo thriller. Výborné postavy, zajímavý děj.

21.01.2011 4 z 5

Teorie sraček Teorie sraček Arto Salminen

Kniha s tímto svébytným jménem je skutečně skvělým obrazem dnešní společnosti. Drsné, vulgární, místy pornografické, ale pro mne až nepřiznatelně pravdivé. Doporučuji!

07.01.2011 5 z 5

Namasté babá aneb kapela v Indii Namasté babá aneb kapela v Indii Matěj Homola

Na takový cestopis psaný jako román jsem snad ještě nenarazil. Hudbu skupiny wohnout asi neznám, ale tato kniha je naprostá jednička. Prostě co na očích, to na .. papíru. To se mi líbilo. Žadné přikrášlování a chudáci chudí Indové.

05.01.2011 5 z 5