Boku Boku komentáře u knih

Deník rebelky – Moje trhlá rodinka Deník rebelky – Moje trhlá rodinka Karen McCombie

Knížka je hodně fajn a hodně rychle se do ní začtete! Nedalo se od ní vůbec odtrhnout. Ode mě má knížka velké plus, protože hlavní hrdinka má ,,reálné problémy" na rozdíl od jiných dívčích románu! (。•̀ᴗ-)✧

01.03.2021 5 z 5

Příběhy neskutečný narozkový frašky Příběhy neskutečný narozkový frašky Rachel Renée Russell

Krásná knížka, vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout. Tuhle sérii mám moc ráda a vždycky se těším na dalších díl! Tenhle díl mě rozhodně nezklamal, bavilo mě jak se hlavní postava - Nikki- připravovala na oslavu svých narozenin. Určitě jeden z mých nejoblíbenějších dílů téhle série!

01.03.2021 4 z 5

Válka proti superkrávám Válka proti superkrávám A. Audhild Solberg

Krásná knížka (。•̀ᴗ-)✧. Nedalo se od ní odtrhnout takže jsem jí měla přečtenou za necelé dva dny! Chystám se číst druhý díl.

28.02.2021 4 z 5

Majda Čmuchalová: Dortíkový rébus Majda Čmuchalová: Dortíkový rébus Kate Pankhurst

Krásná detektivní knížka pro děti! Úžasné, určitě doporučuji. Jen škoda, že jsou jen 4 díly.

19.02.2021 4 z 5

Neotvírat! Slizké! Neotvírat! Slizké! Charlotte Habersack

Můj nejoblíbenější díl z této série (zatím). Je to krásná, a místy vtipná knížka. Není co vytknout , perfektní! Určitě všem doporučuji!

18.02.2021 5 z 5

26 pater 26 pater Andy Griffiths

Ztřeštěně vtipná knížka :D
Určitě doporučuji!

18.02.2021 3 z 5

Nejhorší učitelé na světě Nejhorší učitelé na světě David Walliams

Právě dočteno a velká spokojenost!

18.02.2021 4 z 5

Tragédie na jevišti Tragédie na jevišti Robin Stevens

Tuhle sérii mám opravdu ráda, z každé nové knihy jsem nadšená. Příběh byl fajn a četl se moc dobře, ostatně jako předešlé díly, jenom ten konec...

15.08.2023 4 z 5

Kletba rodu Bardulfů Kletba rodu Bardulfů Gareth P. Jones

Mě se Bardulfovi líbili víc než Trnhoffovi, ale bohužel konec mě zklamal. Přišel mi nedokončený a tak trochu uspěchaný. Proto nemůžu dát více než tři hvězdy.

06.03.2022 3 z 5

Zločin slečnám nesluší Zločin slečnám nesluší Robin Stevens

Série která se naprosto bravurně čte! Nedokázala jsem ji od sebe odtrhnout. Příběh byl napínavý, líbili se mi hlavní postavy a rozuzlení případů pro mě bylo překvapením!!100% doporučuji!!!!!

19.07.2021 4 z 5