Booky84 Online Booky84 komentáře u knih

Židovské pohádky | Jewish Fairy Tales Židovské pohádky | Jewish Fairy Tales Gertrude Landa

Krásné, moudré, poučné a zajímavé pohádkové příběhy a jako bonus procvičení či znovuobjevování anglického jazyka - čteno jako ekniha.

30.07.2021 5 z 5

The Happy Prince and Other Tales / Šťastný princ a jiné pohádky (dvojjazyčná kniha, 7 pohádek) The Happy Prince and Other Tales / Šťastný princ a jiné pohádky (dvojjazyčná kniha, 7 pohádek) Oscar Wilde

Krásné, smutné a někdy až děsivé pohádky, kreré stojí za přečtení.

19.07.2021 5 z 5

Láska mezi písmenky Láska mezi písmenky Jodi Picoult

Opět krásná kniha, stejně jako první díl. Moc se mi líbilo propojení pohádkového světa se skutečným a nejlepší byl prostě Oliver a jeho chování ve skutečném světě.

19.07.2021 4 z 5

Anglické pohádky / English Fairy Tales Anglické pohádky / English Fairy Tales Joseph Jacobs

Zajímavé a moc hezké čtivé pohádky.

15.07.2021 5 z 5

Kapesní průvodce inteligentního cizozemce v zemích Koruny české Kapesní průvodce inteligentního cizozemce v zemích Koruny české Miloš Zbránek

Celkem čtivá kniha se zajímavými kapitolami, jak chce autor seznámit inteligentního cizozemce. Nečetla se úplně špatně, ale občas mi kapitoly přišly zdlouhavé a tím se stávaly nezáživnými až nudnými. Na knihu je možné nahlížet i jako na částečné dějepisné a zeměpisné opakování naší vlasti.

11.07.2021 3 z 5

Skotské pohádky / Scottish Tales Skotské pohádky / Scottish Tales neznámý - neuveden

Krásné pohádky - někdy krvavé a drsnější, ale dobrý konec vždy vše čtenáři vynahradí.

11.07.2021 5 z 5

Frankenstein (dvojjazyčná kniha) Frankenstein (dvojjazyčná kniha) John Grant

Hororová klasika, která rozhodně stojí za přečtení.

06.07.2021 5 z 5

Otevřená zpověď rodiny Prudilů Otevřená zpověď rodiny Prudilů Daniela Kántorová

Sice čtivá kniha, ovšem smích se z mé strany nekonal, občas pocit trapnosti ze stylu psaní.

06.07.2021 3 z 5

Láska mezi řádky Láska mezi řádky Jodi Picoult

Velmi zajímavý nápad na námět knihy, která se lehce čte a postavy v ní jsou všechny sympatické, hlavně hlavní hrdinové.

05.07.2021 4 z 5

Neviděla jsem tě přicházet Neviděla jsem tě přicházet Hayley Doyle

Pohodová kniha, bohužel se mi celkově úplně nelíbila a hlavní hrdinové mi k sobě příliš neseděli.

04.04.2021 3 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Zajímavě psaná detektivka - střídání minulosti a současnosti se mi velice líbilo. Škoda jen, že nebylo vše úplně vysvětleno...

14.03.2021 4 z 5

Tuto se může stát jenom v Plzni, anebo v New Yorku Tuto se může stát jenom v Plzni, anebo v New Yorku Radovan Lovčí

Knihu jsem náhodou objevila v městské knihovně a s chutí se začetla, ale bohužel za mne nic moc a ten konec akorát dovršil utrpení z knihy.

07.01.2021 2 z 5

Ženich na zabití Ženich na zabití Sophie Ranald

Příjemně pohodová kniha.

12.12.2020 3 z 5

Sestrám by se milenci krást neměli Sestrám by se milenci krást neměli Sophie Ranald

Příjemně pohodová kniha na jedno zatažené odpoledne.

11.12.2020 3 z 5

Kocourova tajná mise Kocourova tajná mise Frauke Scheunemann

Pohodová kniha pro kočičí nadšence.

22.11.2020 5 z 5

Kočičiny Kočičiny Jana Oščádalová

Nádherné čtení o kočce Tači a jejím poznávání lidského světa a čertovinách, co tropí.

30.08.2020 5 z 5

Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Letuška z economy aneb Co na Instagramu neuvidíte Petra Jirglová

Přečteno v rámci letošní výzvy. Pohodová a čtivá kniha ze života autorky na jedno deštivé odpoledne.

02.08.2020 3 z 5

Talent na vraždu Talent na vraždu Andrew Wilson

Kniha se mi líbila, dobře se četla a je to určitě zajímavý pohled na zmitení A.Ch.

25.01.2020 4 z 5