Brozik Brozik komentáře u knih

Den draka Den draka Richard A. Knaak

Moc mě to nepotěšilo, čekal jsem do té knihy trochu více. Kdybych nikdy nehrál hru, tak bych to hned odložil zase do poličky.

05.02.2012 2 z 5

Artemis Fowl Artemis Fowl Eoin Colfer

Pěkná kniha, příjemné oddechové čtení, i když už je to nějaký pátek co jsem to jako mladík četl :-)

05.02.2012 3 z 5

Mladík v odboji Mladík v odboji C. D. Payne

Pro náctileté, jak dělané. Pamatuji si, jak jsem ji pod lavicí v 9. třídě hltal jedním dechem :D To byli časy :-)

05.02.2012 4 z 5

Bez slitování Bez slitování Miroslav Žamboch

Klasická kniha od Žambocha. Bakly nelítostný zabiják, který se nelekne ničeho a před nikým.

Současná psychoterapie Současná psychoterapie Zbyněk Vybíral

Všeobecný přehled směrů Psychoterapie. Velmi pěkná učebnice pro studenty humanitních oborů. Doplněná o kazuistiky.

05.02.2012 5 z 5

Teorie a praxe skupinové psychoterapie Teorie a praxe skupinové psychoterapie Irvin D. Yalom

Základní kniha pro skupinové psychoterapeuty, dosud nebyla vydána kniha, která by byla lépe napsána.

05.02.2012 5 z 5

Skupinová psychoterapie v praxi Skupinová psychoterapie v praxi Stanislav Kratochvíl

Základní příručka pro skupinové psychoterapeuty.

Základy psychoterapie Základy psychoterapie Stanislav Kratochvíl

Skvělá kniha pro začínají terapeuty a studenty všech humanitních oborů. :-)

Muž, který sázel stromy Muž, který sázel stromy Jean Giono

Úžasný příběh jednoho muže. Při každém další přečtení mi ukazuje stále něco nového. A pak, že jeden člověk nedokáže ovlivnit celý svět.

Stopařův průvodce Galaxií Stopařův průvodce Galaxií Douglas Adams

Příjemné čtení do nudných školních hodin, škoda, že film se moc nepovedl.

Stroncium Stroncium Jiří Kulhánek

Moje první ,,vlastní" kniha od Kulhánka. Těšil jsem se na její vydání, jak malý kluk a nezklamala mě. Přečetl jsem ji jedním dechem do druhého dne a nenasytně jsem scháněl další tituly od tohoto skvostného spisovatele. :-)