buldozer5 komentáře u knih
Kniha přečtena během jednoho večera, protože jsem se od ní nemohl odtrhnout. Nedá se hodnotit jinak než pěti hvězdičkami.
Velmi dobrá kniha, zhltl jsem ji za jeden večer, jak mě bavila.
Velmi dobře napsaná kniha a myslím si, že to není překvapení, když ji napsal tak skvělý autor jako R.L.Stine.
Skvělá kniha, která se nedá hodnotit jinak než pěti hvězdičkami
Této knize nemám co vytknout- hned od začátku vás vtáhne do děje, je napínavá, čtivá, tajemná...
Knihy od Enid Blyton nikdy nezklamou. Co si tak vzpomínám, nikdy jsem tady na Databázi knih nedal hodnocení pro její příběhy pod 4 hvězdičky. Prostě skvělá kniha s napínavým a chytlavým dějem.
Protože mám rád sérii Klub Záhad a ještě navíc příběhy o vlkodlacích, tak tahle kniha nesmí chybět v mé knihovně:) Skvělá kniha od stejně skvělého spisovatele.***** hvězdiček
Velmi napínavá, kapku humorná kniha, kterou jsem přečetl během jednoho večera, stejně jako všechny knihy z této série. 5 hvězdiček
Za mě celkem dobrý díl, ale četl jsem si zde některé názory. Pozastavil jsem se třeba nad komentářem od helusi2, která má pravdu, že pro některé děti může být Greg špatným vzorem, ale na druhou stranu je kniha určená pro děti od 10 let a to zřejmě právě kvůli Gregovu chování. Myslím, že děti tohoto věku už rozumí, že by se takhle špatně chovat neměly. No nevím, i tak knihu ohodnotím třemi hvězdičkami a třeba změním nézor, až si ji přečtu podruhé.
Tuhle knihu jsem četl jako první z celé série Stop hrůz a nemůžu hodnotit jinak než 5 hvězdičkama. Napínavé, čtivé, prostě skvělá kniha.
Opět a zase skvělá kniha od mého oblíbeného spisovatele Thomase Breziny
Suprová knížka, akorát je škoda, že v češtině vyšlo tak málo knih z této série.
No, mile mě překvapilo, že tahle knížka měla docela dobrý konec, protože většina knih končí špatně nebo nedokončeně(samozřejmě myslím knihy z této série). Takže 5 hvězdiček.