Byxy123 komentáře u knih
Sice je psaná na naši dobu zvláštně, ale to ji o kouzlo nepřipravilo. Občas se děj vlekl, ale pak se zase rozjel. :) Dobrá kniha.
Matku jsem nečetla, ale R.U.R. a Bílá nemoc byly pro mě úžasné povídky. Měly v sobě jakousi nadčasovost a docela se i hodí k dnešní době. :)
Knížka se četla celkem dobře. Jen párkrát mi to přišlo nepřehledné, kdo zrovna mluví a tak.
Tato kniha ve mne zanechala mnoho emocí. Četla se mi dobře, vše bylo pospáno do detailů a nejspíš se k ní jednou vrátím. :)
Kniha se mi četla dobře, protože dudák i Maryša jsou psané stylem scénáře a to mě baví číst. :) Furianty jsem nečetla.
Čtení pro mě takové nijaké. Chvílemi se děj táhnul a chvílemi mi přišlo, že je moc nahuštěný. Ale je to jedna z lepších knih, co máme v povinné četbě. :)
Už jsem ji četla poněkolikáté a konečně jsem přišla na význam básně Lilie. :D :) Jinak dobrá četba.
Kniha ještě lepší než film a to jsem si myslela, že to lepší být nemůže. :)
Musím uznat, že kniha mě dost překvapila, hlavně svou dějovostí. Nevěděla jsem jak co bude pokračovat a hltala stránku za stránkou. :) Dobrá práce. :)
Knížka se mi četla dobře, byla hezká, ale občas mi přišla zmatená. Jinak je to hezká ukázka jak pracují záchranářští psi. :)
Kdyby se dalo dát 4,5 hvězdičky, neváhala bych. :) Končilo to... zajímavě. Určitě si koupím další díl. Kniha se mi četla dobře a často jsem si představovala, co bych dělala jinak, kdybych se ocitla ve stejné situaci. :)
Sice jsem ji četla až po tom, co jsem viděla film, ale myslím, že není tak špatná. Dozvěděla jsem se věci, co ve filmu chyběly. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla. :)
Nevím, co se ostatním nelíbilo na knize, ale mě přišla stejně dobrá jako druhá. :) Hlavně Rimmer byl vynikající.
Na tuto knihu se dá napsat jen, že takový konec jsem nečekala :D A myslím, že je lepší než první díl.
Kniha na mě působila stejným dojmem, jako první díl. ;) Na 5 hvězdiček to sice nebylo, ale na 4 určitě. :) Sice tam Edward moc nebyl, ale zase bylo více místa pro Jacoba.
Sice jsem u prvních stránek přemýšlela, zda číst dál, ale vyplatilo se. Tato kniha je nadčasová a u nejedné stránky jsem se smála. :D
Kniha se četla dobře a rychle. Jen co mi trochu vadilo, byla sprostá slova skoro v každé větě. Ale to byla jen malá vada na kráse, protože jinak kniha hezky poukazovala na seriál. :)
Proč to muselo skončit takhle? :D A teď vážně, je to dobrá kniha, skvělá zápletka a je vidět, proč se píše doporučený věk od 15 let. Protože když to porovnám s KM a PJ (porovnávám styl psaní, ne obsah), tak Syn pekel je temnější než předchozí série. Proto ji nedoporučuji mladším (14 a méně). :) Pokud vám je 14 a méně, ale máte rádi boje, krev a tyto věci, tak si ji také přečtěte. :D
Než jsem se dostala za prvních asi pět stránek, říkala jsem si, že to na víc než čtyři hvězdičky nebude. Ale překvapila mě zápletka a také jak rychle se příběh rozběhl. Nejvíce se mi v knize líbilo, že skoro celou dobu jsem nevěděla, kdo je s kým a kdo proti komu. Těším se na druhý díl. :)