capricornus komentáře u knih
Zábavný příběh o drakovi, princezně a kuchařce. Trochu mě zaskočilo použití velkých písmen, ale pro malé čtenáře je to možná lepší.
Knížka do tramvaje, metra. Přečteno hned. Přirovnání lidského života ke 2 týdnům dovolené s krizí po 1. týdnu je pěkná.
Nejlepší knížka této série. Děj se odehrává úplně jinak, než jste schopni očekávat.
Krásná kniha, plná ilustrací a informací o Izraeli. Snad jen s podivem, proč se
v této publikaci objevuje nespisovné slovo "jinší".
Moje první kniha od této autorky. Od první stránky až do poslední věty jste v napětí a strachu. A poslední větou to nekončí! Stále přemýšlím, co bude dál. Snad se to jednou dozvím a spravedlnosti bude učiněno zadost. Určitě si přečtu i předcházející knihy a pustím se i do knížek od této autorky pro děti.
Tento případ mě nechytil tak jako ten první. Místy jsem se i nudila. Komisař Dupin (rozděleno na čtvrtiny) pil kávu, jedl, telefonoval a vyšetřoval. Opravdu vše stejným dílem. Možná stojí za zmínku výpověď jedné podezřelé osoby, kterou nakonec svým prohlášením o spáchání zločinu zachrání další osoba. Nesrovnalost pro další působení dané osoby v některém dalším dílu??