chandel chandel komentáře u knih

Vánoční dárek Vánoční dárek Katie Price

Miloučká, krásná, romantická :) těším se na další od Katie Price!

07.01.2016 5 z 5

Odvaha důvěřovat Odvaha důvěřovat David Richo

Některé kapitoly jsou nudnější, ovšem některé jsou naopak boží! Záleží na člověku co si z knihy chce odnést :) něco si určitě přečtu ještě jednou!

16.12.2015 3 z 5

Amores perros / Psí lásky Amores perros / Psí lásky Guillermo Arriaga

Nejlepší kniha! Četla jsem i v originále :)

02.11.2015 5 z 5

Sebemilenec Sebemilenec Simona Monyová (p)

Trošku jsem měla pořád nervy na hlavnií hrdinku, ale kniha povedená, měla nějakou myšlenku.

02.11.2015 3 z 5

Citová divočina Citová divočina Simona Monyová (p)

Průměrná knížka od Monyové. Četla se sama, jednoduchá na čtení... taková odpočinková nenáročná kniha. Jen v těch 4 ženách jsem se asi do půlky knížky pořád ztrácela

02.11.2015 3 z 5

Padesát stínů Adama Padesát stínů Adama Rossella Calabró

Autorka se zjevně snažila být vtipná, ale dosáhla tak maximálně trapnosti. Nevím, odkud čerpala inspiraci pro popis Adama, ale jestli to bylo u svého manžela, tak jí upřímně lituji. Celé je to neskutečně přehnané a chvílemi až nechutné. Je to ztráta času i peněz. Velké zklamání, čekala jsem něco úplně jiného:(

02.11.2015

Princezna Sultana - Život pod závojem Princezna Sultana - Život pod závojem Jean Sasson

Kniha dokonale popisuje život žen v Saúdské Arábii. Líbilo se mi že vypráví nejen o životě v královské rodině, ale i o životě obyčejných žen tam. Je to hodně smutné co se ještě děje ve 21. stoleti... chvílemi k neuvěření opravdu.... I když pro mě bylo těžko představitelné to, co autorka v knize popisovala (jejich paláce, soukromá letadla, cestování za nákupy po Evropě, sluzebnictvo atd...), zaujalo me postavení žen v arabském světe, o což autorce a princezně především šlo... tam štěstí neurčují peníze, ale to, v jakem pohlavi se narodite...tam nejsou zákony, tam se chovají jen podle koránu...ale opravdu... kdo tem ženám pomůže...? Snad jednou...

28.10.2015 4 z 5