cie cie komentáře u knih

Ztracené duše Ztracené duše John Connolly

Pro mě asi jedna z nejslabších knih s Parkrem. Ani Luis to svými vtípky nezachránil. Asi už je toho nadpřirozena na mě moc, nepůsobí to na mě reálně. Tentokrát jsem se vyloženě těšila až dočtu poslední stránku.

17.09.2015 2 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

Do půlky knihy bezkonkureční, pak jsem odhadla kdo je vrah a závěr mě vyloženě zklamal. Na to, aby si dal Nesbo pauzu s psaním dalších dílů, není nejlepší chvíle, když Harry nedořešil všechny případy ;-)

11.09.2015 4 z 5

Démoni Démoni Karin Slaughter

Další bezva díl, i když celkem lehce předvídatelná zápletka.

03.09.2015 4 z 5

Bratrstvo růže Bratrstvo růže David Morrell

Pro mě spíše zklamání, asi mě odrazovalo to super hrdinství a nereálnost příběhu. Pokud bych to měla vidět jako film, tak bych to určitě nedokoukala, byl by to totiž "béčkový akčňák".

30.08.2015 3 z 5

Mrazení Mrazení Maggie Stiefvater

Ať chci nebo ne, srovnání s Twilight se nevyhnu - a to pak pro Mrazení nedopadne dobře. Slabá dějová linka, málo propracované postavy, lehce odhadnutelný děj i závěr. Uvidíme, jestli budu číst další díly.

20.08.2015 3 z 5

Kořist Kořist Michael Crichton

Četlo se to celkem dobře, napínavé to místy také bylo, ale...možná když si to představím jako film, tak vím, že bych se na to určitě nedokoukala.

13.07.2015 3 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Do této knihy se mi moc nechtělo, protože období čtení o holocaustu už mám za sebou a určitě to není téma, které bych chtěla číst před spaním. Ale po přečtení už nelituji, protože se od knihy nedalo odtrhnout!

28.05.2015 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Já jsem čekala od této knihy asi něco jiného...prostě jsem nečekala typickou lovestory z červené knihovny, což mě dost zklamalo.

22.05.2015 3 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Opravdu čím dál lepší a napínavější!

21.05.2015 5 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Skvělé! Co díl, to větší napětí...jen doufám, že to tak bude pokračovat i v dalších dílech! ;-)

01.05.2015 5 z 5

Ohnivé srdce Ohnivé srdce Richelle Mead

Tak tento díl byl už o něco lepší než předchozí, i když zakončení jsem odhadla celkem snadno, zápletka nebyla nijak složitá, ale líbilo se mi erotické napětí mezi hlavními hrdiny. Fajn oddechovka.

14.04.2015 3 z 5

Až na konec všech dní Až na konec všech dní Jodi Picoult

Fakt suprově napínavá knížka, ale lepší by byl podle mě přesně opačný konec! ;-)

14.04.2015 4 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Další bezva díl...i když předchozí díl byl lepší v tom, že jsem neuhádla vraha,tady jsem měla podezření hned na začátku knihy ;-)

09.04.2015 4 z 5

Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Prostě dokonalé...a i po tolika dílech mě Lincoln pořád baví!

13.03.2015 5 z 5

Deník kastelána Deník kastelána Jan Bittner (p)

Mně se knížka líbila, protože jsem na zámcích občas přespávala a ta atmosféra je vystižena velmi dobře, včetně vztahu kastelána k zámku! ;-) Ale vadilo mi, že už některých nadpřirozených věcí je tam moc. Konec mi nevadil, naopak jsem ráda, že to neskončilo typickým "happy endem".

09.03.2015 4 z 5

Neodpočívej v pokoji Neodpočívej v pokoji John Connolly

Průměr...neurazí ani výrazně nenadchne...skvěle vybrané téma a přitom ne příliš poutavě popsáno...SPOILER Téměř od začátku jsem věděla, že řešením je vydat se do toho opuštěného městečka, proč si to Parker nechal až na konec?

06.03.2015 3 z 5

Podlost Podlost Karin Slaughter

Super závěr, ale než se k němu člověk dostal, tak se občas nudil...

25.02.2015 4 z 5

Pavučina Pavučina Karin Slaughter

Tak já jsem přečetla všechny díly (bohužel zároveň čtu i sérii s Willem Trentem, takže jsem se dověděla, jak dopadne tato série) a toto určitě nejlepší díl nebyl. Kniha mě začala bavit možná od půlky či možná ještě později. To, že jsem ji dala dokonce tři hvězdy, ji pomohl už jen konec, který jsem sice čekala, ale nevěla jsem jak to proběhne a takto bych to vůbec nečekala. Podle mě byl rozhodně nejlepší 4. díl Stigma, kde jsem se nenudila od začátku do konce. Jinak série s Trentem je určitě vydařenější a originálnější, a teď když jsem dorazila tuto sérii, můžu konečně pokračovat s Trentem ;-)

20.02.2015 3 z 5

Inferno Inferno Dan Brown

Nemusím moc knihy s náboženskou tématikou, proto jsem se Brownovi vyhýbala (zvlásť po té, co jsem četla jeho Šifru), ale náhodou jsem se dostala k této knize a opravdu nelituji! Nečekala bych, že teda zrovna mě tolik zaujme popis Dantova pekla! Nádherné popisy měst, budov a jejich zajímavostí a tak poutavou formu, že to nezní jako výklad ve škole, ale ještě to vyšperkuje detektivní zápletku tak, že jsem se nemohla od knížky odtrhnout! Prostě napínavé od začátku do konce...asi vezmu Browna na milost a zkusím i jiné díly.

15.02.2015 5 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Myslím, že důstojné pokračování prvního dílu...ano, člověk už ví, co očekávat, takže to už není taková bomba, ale je málo knížek, kde je takový krásný humor a Josef je prostě bezkonkurenční!

10.02.2015 4 z 5