citronie citronie komentáře u knih

Panenka Panenka Věra Kadlecová

Čekala jsem- po přečtení komentářů- super knihu.Za mě tedy ne. Přečetla jsem,ale nutila jsem se do toho. Pro mě takové nevyzrálé amatérské chaotické psaní. Mrzí mě to,těšila jsem se,ale bylo to fakt slabé.

29.06.2020 2 z 5

Útulný domov Útulný domov Kerstin Wolandewitsch

Pro toho,komu se líbí tento styl, úžasně inspirativní. Mě kniha nadchla,jak lze z nábytku různých stylů udělat jednotnou dokonalou pastvu pro oči i duši. Doporučuji pro kreativní majitele chalup, penzionů či apartmánů. Lze pořídit za směšnou cenu ve výprodejích,stačí zadat do internet.vyhledávače.

12.05.2021 5 z 5

Violka: Román o hledání domova Violka: Román o hledání domova Mirka Skočílková

Jdu proti proudu kladných hodnocení,mně se to teda vůbec nelíbilo,ani jsem nedočetla. Slátanina přitažená za vlasy možná tak pro náctileté a možná ani to ne. Prostě pro mě těžko uvěřitelný příběh.

02.04.2021 1 z 5

Slibuji ti svobodu Slibuji ti svobodu Laurent Gounelle

Tohohle autora mám fakt ráda,o to víc mě mrzí,že musím napsat,že mě už nebaví- poslední dvě knížky- bída s nouzí.Tuhle dokonce asi ani nedočtu,odkládám,protože se do čtení tak nutím ,že to nemám zapotřebí. Pro mě velké zklamání- nuda až na půdu.

11.12.2020 1 z 5

Stanice odložených lásek Stanice odložených lásek Hana Marie Körnerová (p)

Taková typická" Kornerovka". Čte se to dobře, to jo, děj čtenáře popohání, napiná ho, co bude... No a ono nic. Najednou to kvapem skončí, závěr se strašně zrychlí, zhustí a čtenář zírá, že je konec.
Zjistila jsem, až když píšu komentář, že už jsem tuto knihu četla před 5 lety a hodnotila jen hvězdami bez komentáře. Za celou knihu mi nic nebrnklo, že uz jsem ji četla. Tak to mluvi za vše. Prostě přečíst, odložit, nezůstane nic... Takze oddechovka, jak se to tu často hodnotí. Hlava zůstane čistá.

04.09.2024