claudiavas89 komentáře u knih
Styl psani se mi nelibil,moc strohe jako učebnice
Kniha se mi moc libila, avšak na základě ankety na fb jsem zistila že mnohe napady jsou v ČR kvůli mentalite lidi neuskutečnitelné
Sice je kniha starší ale co se týče doporučení ohledně hledání práce má stále co nabídnout
čtive, krásne foto
Kniha se mi libilo, dozvedela jsem se par novinek ale co se tyce poslednich kapitol o výživě uplne s nimi nesouhlasím
pro mně nejlepší coelho kniha, nalezla jsem opovědi na dávno stracene otázky, kniha mě pohltila
Myslela jsem ze to bude autobiografie, je to spis sbirka citatov
Myslela som, že většina knih od coelho v sebe skryva nejaku podstatnu myšlienku, v tejto som žial žiadnu nenašla
Kniha se mi nelibila, očekávala jsem něco jiného, obsahuje recepty na mixy z aromaoleju , keglove cviky, prvni polovina je psana příliš odborně
Zhrnutie motivačnych knih, nue he treba kupovat viac knih, tu je pekne zhrnute diela napr. Bohaty tata, chudy tata, taktiež može služit ako navrh knih na inu motivačnu literatura
Kopiruje myšlienky nachadzajuce sa v dr. Murphy , secret, dalšia motivačna literatura o imaginacii
moja prva čítana kniha od autorky. Z prvej polovice knihy som bola nadšená a rýchlo som ju preluskala, ta druhá sa mi až tak nepáčila.
kúpila som knihu kvôli každodennej inšpirácii,začala som ju čítať od januára, veľa rad som ani nevyužila a veľa z toho som už aj zabudla, čo sa písalo. Odporúčaná literatúra mala byť skôr písaná v angličtine, nakoľko mnohé názvy diel uvedené v knihe , majú na cz úplne iný názov a druhá polovica ani nieje preložená do češtiny. A stáva sa aj že tu nenájde od zmieneného autora ani jednu knihu.
kniha podava pohled na ženu a sexualitu v minulem století