Čmeláček Čmeláček komentáře u knih

Holubí krev Holubí krev Dennis Jürgensen

Jako jo, líbilo se mi to :). Případ byl v podstatě stejně skvělý jako ten předcházející a navíc se člověk dozvěděl i něco z minulosti NDR a její tajné služby, která lidi mučila úplně stejně jako naše STB. A já jsem fakt rád, že jsem v téhle době nemusel žít. No ale kniha se mi četla dost dobře, takže za mne spokojenost a dávám pět stars :).

16.06.2024 5 z 5

Poklady pod sněhem Poklady pod sněhem Patricia St. John

Tohle je ideální kniha, když se člověk chce naladit na vánoční náladu. Je sice taky trochu smutná, ale hlavně tam jde o odpuštění. Takže asi tak a pět stars jak vyšitých :).

15.12.2023 5 z 5

Mrtvý v kostele Mrtvý v kostele Nadine Matheson

Zase výborné počteníčko, na další knihu s Anjelicou Henleyovou jsem se těšil jak malej :). A fakt jsem nebyl zklamanej, takže to vidím na pět stars a velké doporučení milovníkům dobrých thrillerů! :)

24.09.2023 5 z 5

Vinnetou II. - Na válečné stezce Vinnetou II. - Na válečné stezce Karl May

Vinnetou a Old Shatterhand jsou věční a já jsem se s nimi hodně dlouho kamarádil :))). Nemám co dodat a dávám zase pět stars!

05.04.2023 5 z 5

Panny Panny Alex Michaelides

Protože se mi autorova první kniha fakt moc líbila, hned jsem se vrhnul na tuhle. A i když je o trochu slabší, stále ještě je skvělá a dobře se čte. Takže dávám čtyři stars a je vymalováno! :)))

29.03.2023 4 z 5

Mrtvá a živá (Rebeka) Mrtvá a živá (Rebeka) Daphne du Maurier

Tohle je určitě spíš román pro ženské publikum, ale jako jinak je to fakt hodně dobrý! :) Daphne píše skvěle, atmosféru umí na jedničku a ještě líp se čte. Takže zase za pět! :)))

20.02.2023 5 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Další pecka od Chrise Cartera! Vynikající thriller, co dodat víc? Vůbec nic! :)))

25.10.2022 5 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Skvělé psycho, tohle je thriller přesně podle mého gusta :). Vynikající, dechberoucí čtení!

14.08.2022 5 z 5

Spasitel Spasitel Andy Weir

Úžasná kniha, hlavně o síle přátelství. Líbila se mi stejně jako Marťan a fakt jsem nemohl přestat číst :). Pět stars je málo!

07.08.2022 5 z 5

Bretaňské světlo Bretaňské světlo Jean-Luc Bannalec (p)

Zase dobré počteníčko, na které jsem se už fakt těšil :). Dupin je sympaťák a Bretaň podle popisů v knize krásná. No a když je i případ, který tady vyšetřuje, vynikající, tak už vůbec není co řešit :). Pět stars jak vyšitých a jede se dál! :)))

30.11.2024 5 z 5

Drž se blízko Drž se blízko Harlan Coben

Megan nebyla sice zrovná žádná velká sympaťačka, ale jinak Harlan Coben zase napsal knihu, která nemá chybu :). Četla se fakt hodně dobře, takže za mě celkem super :))).

28.08.2023 5 z 5

Mezi koly Mezi koly Dick Francis (p)

Od tohoto pana spisovatele je to teprve moje druhá kniha a můžu říct, že byla fakt skvělá! A to ani nějak téma koní a dostihů nevyhledávám. Četla se ale fakt dobře a téma o tom, co se děje mezi koly aut, bylo originální, takže udílím pět stars a doporučuji! :)

08.08.2023 5 z 5

Neočekávaný host Neočekávaný host Agatha Christie

Paní Agathu Christie mám fakt moc rád, neb píše skvělé detektivky, u kterých se nikdy nenudím :). A proto nepřekvapí, že tato divadelní hra se mi líbila až tak, že zase musím dát pět stars! :)))

24.05.2023 5 z 5

Když jsi odešel Když jsi odešel John Marrs

Dost dobrá kniha! S Johnem Marrsem teprve začínám, ale vím už teď, že si přečtu také jeho ostatní knihy, co u nás vyšly. Tohle bylo fakt skvěle vymyšlené a já jsem se nenudil ani chviličku. A hned jdu na další! :)))

13.04.2023 5 z 5

Vinnetou III. - Do věčných lovišť Vinnetou III. - Do věčných lovišť Karl May

Tak jsem se v tomhle posledním díle s Vinnetouem rozloučil a bylo mně u toho fakt docela smutno :(. No ale jinak zase výborné čtení, skvělá dobrodružka a prostě fajne kniha. Pět stars, doporučení a howgh!

09.04.2023 5 z 5

Slovácko sa súdí aj nesúdí Slovácko sa súdí aj nesúdí Zdeněk Galuška

Jako poloviční Moravák jsem si knihu nemohl nechat ujít a je fakt skvělá! Zasmál jsem se a pobavil, jak už dlouho ne. Na nářečí jsem si zvyknul raz dva a teď jdu mrknout na seriál :).

03.03.2023 5 z 5

Slyšet jeleny zpívat Slyšet jeleny zpívat František Šmehlík

Hodně dobrá kniha, taky napínavá a vůbec výborná detektivka. Sice nějaké nedostatky měla, no ale já jsem spokojenej a dávám pět stars.

08.02.2023 5 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Ani poslední díl mě nezklamal, je to fakt vynikající thriller, který si budu ještě dlouho pamatovat :). Všechny tři knihy jsou skvělé a podle mého je všechno pěkně ukončené. Zase dávám pět stars a doporučuji.

08.01.2023 5 z 5

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

A pak nezbyl žádný. Vynikající!

11.05.2022 5 z 5

Námesačný Námesačný Sebastian Fitzek

Jako jo, dalo se to a dost dobře se to četlo, to musím fakt uznat. I když ta zápletka v knize byla tak překombinovaná a nereálná, že to bylo už moc dokonce i na mě :). No ale ve finále ode mě kniha dostává čtyři stars, nakonec nebyla tak špatná :). A já za sebe doufám, že moje další od tohodle autora se mi bude líbit víc :).

23.11.2024 4 z 5