Čmeláček komentáře u knih
Výborný severský thriller, i když Lisbeth pořád ještě docela divná. Člověk si na ni musí chvíli zvykat.
Případy se slečnou Marplovou jsou výborné, paní Agathu čtu fakt často a s chutí :))).
Kniha je to výborná a Poirot ve skvělé kondici. Nemám co vytknout :))).
Autor píše tak skvěle, že se kniha nedá odložit. Vynikající čtení!
Vynikající kniha od královny detektivek! Slečna Marplová je taková starosvětská, ale není vůbec špatná :).
Výborná kniha. Na Kinga sice nedám dopustit, ale tohle mi sedlo úplně stejně. A fakt nemám pocit, že by Tudor mistra vykrádala. Píše dobře a je svá.
Tohle byla moje úplně první kniha od mistra hororu. A dalo se TO :))). Kdyby teda nebylo těch děcek, TO jako myslel King vážně? :)
Četl jsem jako hodně malý kluk a Rumcajsovi jsem vždycky fandil :))).
Docela pohoda, ale kniha nebyla úplně to pravé ořechové. Jsem zvědavý na pokračování.
Vynikající, mrazivý thriller. Ale purpur nikde :))).
Vynikající kniha! Dá se číst pořád dokola a nikdy neomrzí. To si aspoň myslím já a každému tuto hororovou klasiku doporučuji! :)
Tento poslední díl je trochu jiný než ty předchozí. Asi to bude tím, že se paní spisovatelka vydala do hodně vzdálené minulosti, aby ji propojila s přítomností. Fakt mega! :)))
Takový šikovný thriller, řekl bych :). Mně se líbil. Četl se hodně dobře a Buchholz se Salomonovou se docela dají :))).
Tato kniha se mi líbila o něco míň než Dívka ve vlaku, ale pořád ještě to bylo dost dobré počteníčko :).
Dokonce i na mě tohle bylo až moc brutální, ale kniha se dala přečíst. Dál už ale v téhle řadě pokračovat nebudu.