Čmeláček komentáře u knih
Už dlouhou jsem žádnou Kingovu knihu nečetl, tak bylo na čase, abych to napravil :). No a musím uznat, že jsem si fakt dobře početl. Vynikající příběh, k tomu skvěle napsaný, prostě tady nic nemá chybu! :) Pět stars to jistí a doporučuji!
Tuhle knihu jsem přečetl hodně rychle, nedala se odložit a fakt mě zajímalo, jak to všechno skončí. Sice to bylo taky trochu nereálný, to musím uznat, ale to mi vůbec nevadilo. U některých knih je prostě nutný si zakázat přemýšlet :). Paní spisovatelka píše dobře, takže za mě jako oddechovka vyhovující a na odreagování jakbysmet :).
Proč mi nikdo neřekl o téhle skvělé knize? Fakt nechápu, jak jsem ji tak dlouho mohl míjet :). Cyrus je jednička a sympaťák k tomu. A Evie taky nemá chybu. Pět stars a jede se dál! :)))
Erika se v tomto díle už trochu zklidnila, takže se to s ní docela dalo :). A případ taky dobrý. Pět stars a jako ostatní tady doufám, že bude další kniha s Erikou.
Není kouře bez ohýnku... Aneb na každém šprochu pravdy trochu :). Fakt skvělá detektivka, slečnu Marplovou mám rád, je to taková roztomilá stará dáma :). Pět stars a doporučuji.
Všichni kolem mě mluvili o Bryndzovi a jeho knihách, tak jsem se nakonec nechal přemluvit a přečetl si tuhle. A fakt nebyla špatná! :) Málem jsem ji nedal z ruky, i když Erika byla občas hodně nesympatická. No nic, jdu na další a uvidím :))).
Jak určitě správně tušíte, tuto knihu bych si nikdy nepřečetl úplně dobrovolně :), takže je jasné, že mi ji vnutila naše paní knihovnice :). No ale nakonec jsem vůbec nelitoval. Dobře se mi četla a musím uznat, že osud Victorie Nashové byl zajímavý a místy dokonce napínavý jak kšandy. I když život teda zrovna moc dobrý neměla. Kniha je to ale výborná, já jsem byl s její četbou spokojený, proto dávám pět stars a doporučuji.
Tak tohle byla fakt pecka! Knihu jsem četl v podstatě v kuse a nedokázal jsem ji odložit ani na chvíli :). Osud neprávem odsouzeného Motýlka byl fascinující, strhující, tvrdý a hlavně nespravedlivý. No ale počteníčko to bylo excelentní! :) Pět stars jak vyšitých a obrovské doporučení! :)
Skvělé čtení nejen na léto :). Fakt jsem se výborně pobavil, protože tahle kniha a zámek Blandings prostě nemají chybu! Vidím to na jasných pět stars a doporučení jak hrom hlavně pro milovníky neopakovatelného britského humoru :))).
Fakt hodně dobré počteníčko, nic náročného, ale na odreagování jako stvořené :). Shari Lapena psát umí, o tom žádná a já jsem byl také s touto její knihou dokonale spokojený. Takže asi tak a pět stars jak vyšitých :))).
Vynikající počteníčko a skvělý začátek nové série! A Sebastian Bergman dokonale nesympatický - prostě super! :) Pět stars jak vymalovaných, velké doporučení a jede se dál! :)))
Už jsem co nejrychleji chtěl dočíst tuhle poslední knihu s inspektorem Prévitem, protože ty první dvě fakt byly pecky! To se týkalo i tohoto případu, který se mi zase četl jedna báseň :))). Je fakt, že se Prévit změnil, ale já bych řekl, že to je normální a prostě nic zvláštního a klidně se to může stát také třeba nám v našem životě, že jo? :) Takže asi tak, líbily se mi všechny tři knihy a já docela lituju, že už jich víc nebude.
Po delší době jsem se chtěl pobavit, a proto jsem si vybral tuhle knihu. Navíc je to detektivka, takže pro mě jako dělaná :). No a fakt mě svérázný inspektor Prévit nezklamal! U čtení jsem se nasmál a parádně se odreagoval. Za mě pět stars a pokračování to jistí! :)))
Je fakt velká škoda, že žádný další díl už není. Protože i tenhle případ byl skvělý a já jsem četl a četl, dokud jsem knihu nezavřel :). Takže asi tak, je to definitivně za pět a velké doporučení! :)
Tak tohle byla fakt hodně zajímavá kniha na téma domnělé ztráty paměti. Doporučila mi ji zase naše paní knihovnice a musím říct, že se přesně strefila do mého vkusu :). A to, co se stalo Jane, by asi nechtěl zažít nikdo. No ale jako oddechové čtení a k tomu skvělá jízda od začátku do konce to svůj účel splnilo na jedničku, takže asi tak :).
Tuhletu knihu mi doporučila paní knihovnice, máma a ještě všichni možní lidičkové, takže jsem nakonec neodolal a přečetl si ji :). A musím říct, že jsem to vůbec nečekal, ale vážně to byla pecka! :) Kapitán Hecl je fakt velkej sympaťák a k tomu skvělej člověk. Tak nějak si ho představuju na základě rozhovorů, které s ním vedl Martin Moravec. Doteď jsem ho sice neznal, ale mám před ním obrovský respekt, protože toho tolik dokázal a přitom zůstal skromný a tak nějak normální. Pět stars a doporučení!!!
Kate Marshallová je moje oblíbenkyně :). A Ďáblova cesta byla fakt skvělá! Napínavá tak akorát, výborná zápletka se ztraceným malým dítětem - prostě chuťovka! :) Bryndza definitivně psát umí, takže já jsem spokojený a dávám za pět, vážení! :)))
Tak tahle kniha je fakt dokonalý psychothriller! Prostě přesně takové čtení, které mám rád a nedám na něj dopustit :). Sam Porter je sympatickej chlápek a opičí vrah se svým zvráceným deníkem taky nemá chybu. Pět stars a jede se dál!!! :)))
Cormoran Strike se s Robin vrátil v plné polní a v plné parádě! :))) Kniha je skvělá, čte se i přes velký počet stran jedním dechem a je prostě dokonalá! :) Pět stars a pevně doufám, že už brzy vydají pokračování.
Výborné čtení! :) Knihu mi doporučila máma, která ji má už přečtenou dávno. A fakt jsem se nezklamal! :) Četl jsem ji v každé volné chvíli, protože mě hodně zajímalo, co se tenkrát s rodiči a bratrem Cynthie stalo. A pokud se to chcete dozvědět i vy, tak si knihu přečtěte :). Za mne pět stars jak vyšitých a velké doporučení!