Cocina Cocina komentáře u knih

Nejdražší dcera Nejdražší dcera Elizabeth Little

Ze zacatku me to moc nenadchlo,ale postupem času jsem se konečně začetla a nemohla se odtrhnout. Kniha je opravdu dobrá!

14.10.2015 4 z 5

Antibohyně Antibohyně Kendare Blake

Super knížka,přečetla jsem ji jedním dechem,nemohla jsem se od ni odtrhnout. Muzu jenom doporučit :) i kdyz mi tam moc nesedelo,jak se chovali bohové,ale i přesto jsem byla moc spokojená :))

19.07.2015 5 z 5

Podlý král Podlý král Holly Black

Za mě druhý díl stejně dobrý jako první. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a během chvíle měla přečtené.
Stále mě zajímá, co přesně si Cardan myslí a jak to bude dál, takže nutně bych potřebovala další díl už. :D

27.12.2019 5 z 5

Desátý kruh Desátý kruh Jodi Picoult

Další kniha od Picoult, která mě nezklamala. Její knihy doslova hltám a moc se mi líbí. Přidání komiksů do příběhu bylo dobré a vůbec to nevadilo.

18.12.2018 5 z 5

Sirotek č. 8 Sirotek č. 8 Kim van Alkemade

Chvíli mi trvalo než jsem se do knihy začetla, nejdriv mě vubec nelakala, ale cim dal jsem četla, tim se stala lepsi a ja ji prostě musela pak dočíst :D takze radím, vytrvejte ;)

27.04.2017 3 z 5

Asylum Asylum Madeleine Roux

Velmi zajímavá kniha, dobrý nápad. Já to precetla behem jednoho dne, chtěla jsem vědět, jak to dopadne :D. Za mě dobrá kniha

21.04.2017 3 z 5

Klíč soudného dne Klíč soudného dne James Rollins (p)

Naprosto super, nikdy nezklame...

20.03.2017 5 z 5

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Za mě moc pekná kniha, dobře se četla, nemohla jsem se odtrhnout, byla jsem moc zvědavá, jak to nakonec skončí. Mohu doporučit

28.02.2017 4 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha se mi moc libilo, zajímavý napad od spisovatelky. Dobre se cetla, proste oddechova četba :) a uz se těším na další dil

10.03.2016 5 z 5

61 hodin / Seznam přání / Kde se snoubí šero se šerem / O dívce, která chytala měsíc 61 hodin / Seznam přání / Kde se snoubí šero se šerem / O dívce, která chytala měsíc Lee Child

Nejvíce se mi tedy líbila poslední kniha,která me i překvapila. První tři knizky me tedy moc nenadchly, ale nakonec se to dalo přečíst :)

17.07.2015 1 z 5