Cocina komentáře u knih
Ze zacatku me to moc nenadchlo,ale postupem času jsem se konečně začetla a nemohla se odtrhnout. Kniha je opravdu dobrá!
Super knížka,přečetla jsem ji jedním dechem,nemohla jsem se od ni odtrhnout. Muzu jenom doporučit :) i kdyz mi tam moc nesedelo,jak se chovali bohové,ale i přesto jsem byla moc spokojená :))
Za mě druhý díl stejně dobrý jako první. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a během chvíle měla přečtené.
Stále mě zajímá, co přesně si Cardan myslí a jak to bude dál, takže nutně bych potřebovala další díl už. :D
Další kniha od Picoult, která mě nezklamala. Její knihy doslova hltám a moc se mi líbí. Přidání komiksů do příběhu bylo dobré a vůbec to nevadilo.
Chvíli mi trvalo než jsem se do knihy začetla, nejdriv mě vubec nelakala, ale cim dal jsem četla, tim se stala lepsi a ja ji prostě musela pak dočíst :D takze radím, vytrvejte ;)
Velmi zajímavá kniha, dobrý nápad. Já to precetla behem jednoho dne, chtěla jsem vědět, jak to dopadne :D. Za mě dobrá kniha
Za mě moc pekná kniha, dobře se četla, nemohla jsem se odtrhnout, byla jsem moc zvědavá, jak to nakonec skončí. Mohu doporučit
Kniha se mi moc libilo, zajímavý napad od spisovatelky. Dobre se cetla, proste oddechova četba :) a uz se těším na další dil
Nejvíce se mi tedy líbila poslední kniha,která me i překvapila. První tři knizky me tedy moc nenadchly, ale nakonec se to dalo přečíst :)