Colletka Colletka komentáře u knih

Genesis Genesis Chris Carter

Boží!!! Opět brutální a promyšlené.

09.07.2023 4 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Tímto bych chtěla poděkovat autorovi za 4 měsíce úžasného čtení téměř bez přestání. Všech 9 dílů jsem hltala jedním dechem. Chris nasadil velmi vysokou laťku a jsem zvědavá, zda se mi podaří najít alespoň stejně dobrého a kreativního spisovatele na další čtení, než vydá další svou knihu. .... 5* díky.

26.08.2019 5 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Kde na to ten autor chodí .. Opět velmi povedený díl!

15.07.2019 4 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Tento díl byl maličko slabší než předchozí 2, ale i tak jsem to opět slupla během pár dní.

29.05.2019 4 z 5

Umrlčí cesta Umrlčí cesta Peter May

Opět povedený díl, tentokrát na téma, které je opravdu k zamyšlení.

01.01.2019 4 z 5

Temné lesy Temné lesy Harlan Coben

Velmi povedené!

04.08.2018 4 z 5

Nic moc. Nedočteno.

25.06.2018 2 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

SUPER!! Absolutně nic v této knize nechybí a ani nepřebývá.

09.04.2018 5 z 5

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Má nejmilejší kniha dětství :) Těším se, až ji budu jednou číst dětem.

11.01.2018 5 z 5

Pečovatel Pečovatel Mo Hayder

(SPOILER) Super! Tento díl se mi od spisovatelky zatím líbil ze všech nejvíc! Velkým překvapením pro mě byl žijící bratr Cafferyho, bohužel jsem knihy četla tak nějak halabala, kromě Rituálu a Kůže, tak doufám, že zjistím, co se s ním stalo v jedné z těchto knih.
Výtku mám jednu ... trapná Rebecca, tu bych nejraději kopla do zadku a už ji v ostatních knihách neviděla.

18.12.2017 5 z 5

Genesis Genesis Karin Slaughter

Perfektní díl, tohle se Karin povedlo. A co se týče agenta Trenta, ten prostě nemá chybu!

06.11.2016 4 z 5

Vlk Vlk Mo Hayder

Naprostá pecka! Mo je pro mě zatím TOP mezi autory.

09.04.2016 5 z 5

Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Do půlky naprosto super, přiznám se, že jsem se bála kouknout z okna, jestli na mě jeden sněhulák nebude koukat taky. Autor ale z Harryho udělal místy až amerického akčního hrdinu, což mi malinko vadilo. Konec překombinovaný, ale dobrý. Jinak fajn knížka, která má pořádně promyšlený děj.

13.01.2016 4 z 5

Netopýří muž Netopýří muž Jo Nesbø

Dost slabé! Kdyby autor vynechal všechny ty kecy okolo nebylo by to zlé. Ale místo nějakých 390 stran by měla knížka tak 100. Doufám, že u ostatních dílů budu mile překvapena :)

16.10.2015 2 z 5

Ptáčník Ptáčník Mo Hayder

Moje první kniha od Mo Hayder. Dokonalý příběh, propracování a detailní popis metod vyšetřování.

02.09.2015 5 z 5

Našeptávač Našeptávač Alex North

Pecka! Napínavé od začátku do konce. Po dlouhé době kvalitní thriller.

05.10.2020 5 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Supr téma. Kdyby byla kniha více mysteriózní a našla bych v ní více tajemství a větší záhadu dala bych plný počet *. Jinak fajn oddechové čtení.

12.05.2020 3 z 5

Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

Moc fajn čtení. Překvapilo

07.01.2020 4 z 5

Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Pro mě zatím nejslabší díl.

06.08.2019 3 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Milé překvapení. Pozoruhodný námět, rychlý spád, žádné zbytečné kecy.

25.08.2018 4 z 5