crazyslunicko crazyslunicko komentáře u knih

Chobotnice Chobotnice Paulina Świst

Já nevím. Na první sérii to prostě nemá. Tady už spisovatelka hodně vařila z vody. Jo chvílema to bylo pěkný a mělo to spád. Erotika tam taky byla, ale něco tomu chybělo? Nevím. Prostě to nebylo na 100 %. Uvidíme jak dopadne závěr série.

14.08.2024 3 z 5

Nevinnost se zavázanýma očima Nevinnost se zavázanýma očima Alessandra Torre

Moc hezké. Velký big boss a holka co se mu má vyhnout. Ne nebere jako odpověď a jde si za svým. Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá výmluvy. ¨
Tady to jiskřilo od první chvíle.
Trocho mě zarazila ta návštěva v bordelu a to jak si tam ulevoval. A hlavně, že se v knížce řešilo jeho velké P.
Ale dokázala ho zkrotit a najít v něm trochu lidskosti a ne jen hrubý sex bez lásky.

29.07.2024 4 z 5

Panda a dráček Panda a dráček James Norbury

Nádherná kniha. Láskyplná, milá a rozhodně to není kniha jen pro děti, ale najdou se v ní i dospělí. Má nádherné ilustrace, pohladí po duši a vykouzlí úsměv.

"I na poraněném stromě můžou vyrůst ty nejkrásnější květy."

"Jaká by byla tvá tři přání? "zeptal se dráček.
Panda se na chvíli zamyslela.
"My dva spolu... na cestách.. za deště."

"Někdy je dobré jen tak vyrazit a vůbec nevědět, kam jdeme."

"Kéž by tahle chvíle trvala věčně," přál si dráček.
"Existuje jen tahle chvíle, " usmála se panda.

14.07.2024 5 z 5

Dítě jako překvapení Dítě jako překvapení Jennifer Greene

Tvrdohlavy Flynn neustale dorazi na svou ucetni Molly, ktera mu stale odolava. S prichodem jeho syna, ktereho mu pohodi jeho byvala milenka k noham, se vsak zacnou dit veci. Flynn nechce od nikoho pomoc, ale Molly mu poda pomocnou ruku a pomaha mu se synem. Knihu bych hodnotila jako oddychovou cetbu.

16.09.2018 3 z 5

My dva My dva Andy Jones

Podle názvu my dva a přečtění zadní strany s úryvkem knihy, jsem předpokládala, že se bude jednat o romantický román dvou zamilovaných lidí. O romantický příběh se jednalo možná v prvních kapitolách, kde do toho bušili, jezdili na výlety apod. Kniha, ale rázem změní úplně děj někam jinam a vlastně nám popisuje těhotenství krok po kroku a pocity, které z toho mají obě dvě hlavní postavy. Ačkoliv očekáváte poklidný závěr - porod a happy end, tak na náš čeká opravdové hořké překvapení, se kterým se hlavní postavy musí vyrovnat a překonat. Velice zvláštní příběh..

21.06.2018 4 z 5

Anglie Anglie David Else

Knihu jsem si zakoupila hlavně kvůli brzké návštěvě Londýna a okolí. Myslím, že v knize je spousta věcí, která mě inspiruje k návštěvě zajímavých a pravých anglických míst. Možná co bych knize vytkla, že je velmi (až moc) obsáhlá a chybí mi tam nějaká osobní doporučení a více fotek, které znázorňují Londýn jako takový. Ale díky facebook se až tak moc neděje. :)

09.03.2018 5 z 5

V tvojí kůži V tvojí kůži Lisa Renee Jones

Kniha mě úplně nezaujala. Ze začátku to vypadalo napínavě, hledala se Rebecca, která je na nějaké dovolené s boháčem. Sára nastoupila na její místo v galerii, kde má velmi dominantního šéfa, který vyžaduje poslušnost a setkává se slavným malířem, který chce jen ji. Dál už je to klasická pohádka -chudá dívka a slavným a bohatý chlap, který ji koupí všechno oblečení, vezme ji na výlet...

11.02.2018 3 z 5

Brusinky Brusinky Barbara Nesvadbová

Takove to pohodove vtipne pocteni fejetonu :) clovek muze knihu cist na etapy a stale se k ni vracet.

20.01.2018 4 z 5

Moderní gramatika němčiny Moderní gramatika němčiny Eva Berglová

Přehledně zpracovaná učebnice gramatiky německého jazyka, která je skvělou pomůckou pro zvládnutí studia. Je v ní téměř vše co člověk potřebuje.

07.01.2018 4 z 5

Jak získat sebedůvěru - Klíč k životu podle vlastních představ Jak získat sebedůvěru - Klíč k životu podle vlastních představ Elke Nürnberger

Tento typ knih nečtu, ale udělala jsem výjimku. Něco mi kniha dala, ale popravdě Vás žádná kniha nepřivede na to jak si více věřit. Je to prostě uvnitř každého z nás a hlavně se člověk musí mít rád sám.

07.01.2018 3 z 5

Písemná a elektronická komunikace 1 Písemná a elektronická komunikace 1 Jiří Kroužek

Užitečná kniha, kterou člověk potřebuje při psaní dokumentace ať už ve firmě nebo ve škole.

07.01.2018 4 z 5

Agenturní zaměstnávání v komplexních souvislostech Agenturní zaměstnávání v komplexních souvislostech Jan Pichrt

Velice obsáhla kniha, která popisuje podrobně agenturní zaměstnávání. Z knihy jsem čerpala při psaní mé diplomové práce na VŠ a velice mi pomohla.

Markýza Markýza Cheryl Sawyer

Takový průměr. Nebylo to úplně napínavé a v podstatě bylo vše předvídatelné. Taková ta pohodová knížka na nedělní odpoledne u kávy. Příjemné čtení, ale nezaujala.

05.12.2017 3 z 5

Svatba Svatba Julie Garwood

Kniha byla zdlouhavá, nebylo tam podle mě moc akce. Bylo to takové neslané, nemastné. Byla na můj vkus moc rozepsaná. Ve zkratce anglická panička je provdána za skotského zemana, který nedává najevo své city a ona je z toho nešťastná.

31.05.2017 3 z 5

Dvojí život Dvojí život Vera Cowie

Začátek knihy byl trošku drsnější. Mladá dívka uteče z dětského domova a šlape na ulici jako ušmudlaná prostitutka. Potom co skončí v nemocnici s rozbitým obličejem od jejího pasáka se na ní usměje štěstí v podobě starší dámy Liz, která si ji vezme pod svá křídla. Její život se otočí o 180°. Už není obyčejná prostitutka, ale luxusní callgirl, která vydělává pěkný balík peněz. Dozvídáme se, proč vlastně utekla z domova a proč je uzavřená. Vytvoří si 3 imaginární postavy, které podle potřeby střídá. Přes den obyčejná holka, v noci luxusní prostitutka a někdy si pomůže postarší paní domácí. Velice pěkný příběh.

23.05.2017 4 z 5

Velké kouzlo Velké kouzlo Elizabeth Gilbert

Popravde nevim. Nemyslim si, ze je to knihou, ale myslim, ze tento typ knihy ke mne nesedl. Cekala jsem od ni neco trochu jineho..

14.01.2017 1 z 5

Hotel v Paříži: pokoj č. 2 Hotel v Paříži: pokoj č. 2 Emma Mars

Trochu slabší než jednička, ale byla to odpočinková četba.. Už to nemá s romantikou moc společného..

17.08.2016 4 z 5

Unesená dědička Unesená dědička Sophie Lark

Kráska a netvor, baletka a gangster, nevinnost a ta nejhorší bytost z podsvětí. On ji unese a trápí ji, ale netuší, že je nejen nevinná, ale i velice chytrá.

12.11.2024 5 z 5

Trůnu předurčená Trůnu předurčená Hannah Whitten

Moc pěkná fantasy, na kterou jsem se moc těšila. Jedná se o pokračování prvního dílů, kdy druhé z dvojčat (vlastně prvorozená) propadne do říše stínu. Reda je celá bez sebe a snaží se sestře co nejrychleji pomoct, aby se dostala zase zpátky na zem. Nei mezitím bojuje se svými vnitřními démony a k ruce má Solmira, kterého nenávidí za to co se stalo. Postupně ji, ale monstra a bohové lezou do hlavy a ona zjišťuje, že kdyby nebyla tak přesvědčená o své pravdě, tak se nic z toho nemuselo stát a mohla si žít svůj královský sen. Popis říše stínů byl hrůzostrašný, tak jako proměna Solmira a Nei v monstra...

26.10.2024 5 z 5

Byt v Paříži Byt v Paříži Lucy Foley

Po delší době trochu jiný žánr a ano velice mile mě to překvapilo. Hlavní hrdinka Jess hledá svého bratra, který se najednou ztratil. Bydlí v jeho bytě, v domě se zvláštními lidmi. O každém se postupně něco dozvídá. Kdo ho zabil? Kdo ho miloval? Jak se to stalo?

19.10.2024 4 z 5