Čtenář112
![Hořkosladká medovina Hořkosladká medovina](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253704/horkosladka-medovina-253704.jpg?v=1434717063)
Kniha je především psaná pro ženy. Je zde popsáno jak Bohunka k závislosti došla a jak pomalu se z ní dostávala ven. Popisuje zde skoro celý život. Časté v této knize je odskočení od tématu ke kočce nebo psovi. Je zde ,ale zároveň popsáno mnoho mouder ve stylu: toto pomohlo mě. Doporučoval bych pro ženy, které mají problémy s alkoholem.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Utíkej, malý, utíkej Utíkej, malý, utíkej](https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94455/utikej-maly-utikej-94455.jpg?v=1320530076)
Tuto knihu jsem našel na nádraží v knihovně. Psaná hezky a napínavě. Pro mě je to vítězství na jedné straně a zklamání na druhé .Je hezké vědět jak dopadl jediný člověk a jsem rád ,že dopadl dobře ,ale co ostatní? Jak dopadli Oni? Moje myšlenky zůstali s těmito lidmi na kterých mi během čtení začalo záležet.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219632/usmevy-smutnych-muzu-i3y-219632.png?v=1629832278)
Tato kniha není pro každého čtenáře.Mě však úplně pohltila.Ke konci knihy jsem sotva dýchal a přemýšlel jak to je dnes se zmíněnými lidmi,Srdce se mi svíralo na tím jak postupně se lidé z léčebny vracely k alkoholu.Uvědomuji si,že závislost je na celý život a strašně těmto lidem fandím a přeji ať to zvládnou.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Můj dlouhý běh Můj dlouhý běh](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211193/muj-dlouhy-beh-211193.jpg?v=1404759359)
Krásně napsané. Toto by měla být povinná četba každého dálkového běžce.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Takoví normální hrdinové Takoví normální hrdinové](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262068/takovi-normalni-hrdinove.jpg?v=1731910854)
Dala mi zabrat tato kniha. Neustálé přeskakování témat. Knihu jsem několikrát odložil a málem nedočetl.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)