ctenarEva1Doy komentáře u knih
Báječné fantasy. Vůbec nechápu, jak je možné, že mi autor do teď unikal. Knihu jsem měla v audio verzi a zhltla jsem ji téměř na jeden zátah. Rogana a jeho vlčího parťáka jsem si okamžitě zamilovala. Určitě doporučuji každému fanouškovi žánru a jdu se pustit do dalších dílů. Kniha i její audiozpracování byly skvělé a jsem za ně moc ráda, protože na klasické čtení nemám tolik času, jak bych si přála. Co také moc oceňuji je skutečnost, že i přes to, že šlo o první část série, příběh byl dobře uzavřený. Opravdu moc se mi příběh líbil.
Naprosto úžasná fantasy. Knihu jsem si maximálně užila. Směs dobrodružství, akce, humoru a hlavních postav, které prostě musíte milovat.. dokonalá kombinace krásně zasazená do prostředí Čech. Knize bych dala klidně deset hvězdiček a jdu "zhltnout" další Roganovi příběhy. Navíc, co já osobně moc oceňuji, přestože se jedná o sérii, knihy nekončí absolutně otevřeně, ale autor příběh (tedy jeho část) umí příjemně uzavřít, že se od knihy nezvedáte s pocitem, že Vám ji někdo v polovině vytrhl z ruky. Opravdu jsem si autora oblíbila. Moc doporučuji.
Naprosto úžasný a perfektně rozjetý příběh. Nemohu se dočkat, až se pustím do dalšího dílu. Příběhy jsou samostatné, ale zároveň perfektně provázané. Svět je fascinující a přirostl mi k srdci stejně jako mnoho postav. Kniha pro mě byla báječným překvapením. Původně jsem se s ní chystala jen vyplnit čekání na pokračování jiné série, ale už po první kapitole jsem byla v knize ponořená a nebylo možné ji odložit. Skvělé čtení. A nyní už je i jako audiokniha a ta je také moc dobře zpracovaná. Za mě 10/10, rozhodně doporučuji.
Vzhledem k mým časovým možnostem na čtení knih jsem si bohužel musela počkat na audioknihu a byla jsem nadšená stejně jako z prvního dílu. U této knihy mám opět jediný problém, stejně jako u Tetovaného.. že není zatím k dispozici pokračování v audiopodobě. Já si snad budu muset vzít dovolenou, abych si pokračování mohla přečíst :-)
Asi je jasné, že se mi kniha velmi líbila. Vzhledem k delší době mezi vydáním audioknih jsem si znovu poslechla i Tetovaného a provázanost a komplexnost děje a postav mě celou dobu poslechu nepřestávala ohromovat. Podíváme se některým postavám hlouběji do duše a vrátíme se na místa, kde hlavní hrdina dlouho nebyl. Moc jsem ocenila na začátku hlubší seznámení s Jardirem a Abbanem, byť i přes to je prostě Jardir pro mě jasný záporák :-) Celý příběh je za mě tak akorát vyvážený mezi hlubším poznáváním postav a jejich vývoje, který je přivedl do současnosti příběhu a pořádnou akcí. Po nějaké době mě zase kniha tak vtáhla do děje, že jsem poslech nemohla odložit. Konec samozřejmě zůstal jak se patří polootevřený, takže se teď budu třást na snad brzké vydání načteného pokračování.
Všem hrozně moc doporučuji. Třešničkou na úžasném dortu je audiozpracování panem Soukupem. Famózní jako vždy.
Takže za mě - stoprocentně si nenechte ujít.
Prostě úžasná. Nemohu se příběhu nabažit a vůbec nevím, co budu dělat do vydání dalšího dílu. Zpracování světa i postav je z mého pohledu naprosto famózní, příběh má spád, v knize jsem nepotkala jedinou nudnou kapitolu, hltala jsem každou stránku, kdykoli jsem měla na čtení chvilku čas. Moc se těším i na vydání audioknihy, velmi ráda si ji znovu pustím. Za mě deset hvězdiček a velký palec nahoru. Nemohu se dočkat pokračování. Prosím, ať se ho dočkáme co nejdříve :-)