Ctenaricek4 Ctenaricek4 komentáře u knih

Americký deník Americký deník Michal Šopor

Michala sleduji již od roku 2016. Jeho videa mě nadchla. Je to kluk, který se v dnešním světě opravdu jen tak neztratí. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Vůbec by mi nevadilo, kdyby měla 1000 stran!

20.10.2022 5 z 5

Všechno je krásné Všechno je krásné Eleanor Ray

Od knihy jsem čekala více. Hlavní hrdinka mi moc nesedla, naopak občas mi lezla dost na nervy. Kniha se začala rozjíždět až tak zhruba ve své polovině. Ale ke konci měla zajímavé rozuzlení, které jsem tak úplně nečekala. Takže dalo by se říci, konec zachránil mé hodnocení. A tak dávám tři hvězdy.

15.09.2022 3 z 5

Zachraňte Steva Zachraňte Steva Jenni Hendriks

(SPOILER) Já jsem od knihy, kterou jsem náhodou zahlédla v knihovně neměla žádná očekávání. Spíše jsem byla zvědavá, jak se autorka popere s tématem "vážné onemocnění" v boji dvou mladých chlapců o srdce jedné dívky. Nicméně, kniha mě opravdu bavila. Měla rychlý spád, nebylo místo, kde bych měla čas se nudit. A krásně nám ukázala takovou tu flegmatičnost "amíků, potažmo amíků rodičů..."Chceš si nechat vytetovat jméno kamaráda na svou zadnici, abys na něj vybral nějaký peníze? Jasně, proč ne. Však ono se to pak dá nějak předělat." ...U nás by to asi tak hladce neprošlo. Hodnotím čtyřmi hvězdami, protože mě kniha mile překvapila i svým koncem.

26.08.2022 4 z 5