Čtenářka602 komentáře u knih
Komentář obsahuje SPOILERY!!!
Naprosto brilantní a jako vždy tajemný svět se kvapem šine do Vaší ruky a Vy zjistíte, že tato kniha JE:
Geniální svět, je neuvěřitelné, jak autorka dokázala vymyslet svět nefilim. Ještě jsem nezažila, že by kniha od Cassandry Ckare byla "pouze" průměrná. Děj byl skvělý, jen mě neuvěřitelně štvala Dru. Nevím proč, ale tu bych vymazala. To i Zara byla postavou lepší než ona.. Je mi strašně líto Livy tu jsem měla strašně ráda. Dovedu si představit ten smutek a radost, tu ironii života: vrátí se Helen, zemře Livy. Tohle si mohla autorka odpustit. Zajímalo by mě, kdy konečně budou Mark s Tinou spolu a jak to dopadne s Annabel Lee. Asi chápu jak se musela cítit. Jen si to představte: jste na onom světě a někdo vás zavolá zpět; probudíte se a všichni vámi pohrdají.. Uniklo to jenom mně, nebo jste taky nepochopili hak to, že je Simon jedním z nefilim?? Co asi znamenají Claryiny vize a mnoho dalších otázek nabudí k tomu, abyste dychtivě očekávali další díl. Jediné co bych vytkla je tedy chování Dru.
S radostí oznamuji, že pokud chcete předčíst BEST sérii, zkuste na 100% toto..... : ;DD
Tohle byla naprostá pecka!!! Jen ten začátek, při něm jsem se lehce nudila... Škoda, že Emma s Juliánem jsou patabátai.. Jen nechápu PROČ mu Em neřekne, co se může stát, když se budou nadále milovat. Zajímalo by mě jak to dopadne s Anabel Lee a jestli si Clary vezme Jacea.; ) Lituji Malcolma, na druhou stranu neměl zabíjet ty lidi... Moc se těším na další díly a VŠEM DOPORUČUJI!!!
Skvělé!! Sice jsem očekávala jiný průběh tento ,ale předčil mé očekávání... Jediné co, tak mne štvala Charlotte a Giordano.. Jak se říká vrána k vráně sedá, člověk sobě rovnýho si hledá. Doporočuji z 94%. Tři procenta za ty hádky s Gideonem, tam to bylo docela ošklivý.. A tři za toho Giordana.
Kniha byla super!!! Je harmonická, no prostě vílí..;)
Mne tedy pomáhala jako takové uklidnění ke spaní. Co se týče děju: jen mne štval Martin Špaček. Strašně by mne zajímalo, kdo na Marinu poslal orli.
Velmi doporučuji.
Naprosto famózní!!!!
Na začátku jsem se trochu nudila a pak... BUM.. Naprosto super, nejvíc mě na knize bavil Haltův humor a Willovo jednání.. Jen je mi líto Horáce, naštěstí se šikana vyřešila.
Všem doporučuji
POZOR SPOILER !!!!!!!!!!!
NAPROSTO ÚŽASNÉ!!!!!!
Na tuhle knihu mne přivedla kamarádka a jsem nadšená, že to udělala. Kniha je naprosto perfektní. Čtivá, trocha romantiky a temnoty,... Pro mne patří k mím nejjoblíbenějším knihám. Co mne trochu mrzelo je fakt, že Clary a Jace jsou sourozenci (držím palce aby se nakonec ukázalo, že to byla lež;)). Naprosto doporučuji milovníkům fantasy!!!
Podívejte, tato série je SUPER, ale tento díl byl spíš zklamáním. Nejvíc mne štvalo rozhodnutí hl. hrdinky a to, že autorka v této knize, kdykoliv se už se řešilo něco co napoví jak to že jsou Jace a Claey sourozenci nebo jakou roli v tom měla Jocelyn, vždycky to nějakým způsobem přeruší. 2× - 4× se to ještě dá, ale celá kniha?? Půl* dolů.
Další čtvrtka za to, že Simon chodil s Clary (omlouvám se, ale k sobě se fakt nehodí).
Další čtvrt* za Jaceovo chování. Je mi líto Clary i Jace. To vědomí, že jsou sourozenci si nezaslouží
Co se týče děje samotného, tak jako i v prvním díle:
Tajemný
Brilantní
Okouzlující
?Temný?
No prostě SUuuPEeeeeR
Vřele doporučuji
Wow!! OMG!!! Toto byla pecka!! Xemerius, James, Lucy a Paul.. toto byli NEJ postavy (pokud nepočítám Gideona s Gwenny).. Jediná věc, mohli se s Gideonem
( jako Gwen) dát dohromady dřív. Konec úplně super, nečekala jsem, ale co. Aspoň to bylo víc tajemný. Je mi líto Charlotte, sice to je husa, avšaj to zlomené srdce.. Oceňuji, že si dala autorka tu práci a nejspíš hledala hraběte Saint Germaina v důvěryhodných zdrojích. Kniha je celkově napsaná krásně, kdyby jsem ,ale začala např. tímto dílem asi vše nepochopím. Rozhodně ta kniha není napsaná tak, že autorka vstala a začala ji psát 5 min. probuzení.
Všem doporučuju!!!
Naprosto super!!! Kniha mi naprosto ohromila... Jediné co, mne štve je fakt, že Gideon si ze začátku o Gwen myslel hrozné věci. Všem naprosto doporučuji
Kniha byla skvělá, ale nebylo to úplně to pravé.. Zpočátku vše super, ale za mě až moc předvídatelné. Fakt jsem fandila Ridleymu aby byl s Bryn, ale po jejich prožitým času mě k sobě neseděli. Děj samotný byl skvělý, neuškodilo by, ale kdyby ho autorka trochu zkrátila. Konec byl nejhorší, není mi jasné: Bryn někoho zabila a konec? Děkuji pěkně.. Strhla bych 2*, po 2. díle 1* stačí. :DD
Úplně nedoporučuji mladším dětem
Nádherná kniha, prostě perfekt.... Nic co bych vytkla, leda možná chování vladařů... Doufám, že Bryn bude Ridleym
Wow, naprostá paráda.. V počátku jsem se ztrácela v rodech, ale pak to už bylo v pohodě. Strašně by mne zajímalo, jestli nakonec Bryn s Ridleym budou spolu a koho Konstantin miloval..
Doporučuji
Super, že se k výpravě přidal i Horác. Skvělý děj, jen mne mrzí, že Will a Evanlyn nejspíš budou v otroctví..
Nevěděla jsem co očekávat. Tato kniha byla první s tím, že ji napsala žena a hlavní postava je chlapec..... Kniha předčila mé očekávání, ale nebylo to úplně ono, asi zůstanu u knih kdy ženy napíší hlavní postavy jako ženy a muži hlavní postavy jako muži... Kniha však i nadále zůstane mezi mými oblíbenýmy knihami
Kniha byla naprosto skvělá!!!! Jediné co mi lehce vadilo byl konec.... Všem milovníkům skvělých knih doporučuji.
Kniha byla vcelku skvělá, ale neuškodilo by, kdyby autorka ubrala na stranách,(konkrétně myslím, když Mare nechtěla do toho nikoho zatáhnout... ). Jsem lehce zklamaná, z toho jak se Mare chová v průběhu knihy k ostatním-- obzvláště Kilornovy, Cameron.. Konec byl nečekaný a nabudil, abych okamžitě vyhledala 3. díl. Každopádně se těším na další díly a sleduju na čem autorka momentálně pracuje;))
Naprosto super kniha!!
Děj mne naprosto uchvátil, až úplně vyrazil dech. Ze začátku jsem si myslela, že Nik bude pěkný kvítko, ale naštěstí jsem se zmýlila. Není nic co by mi na knize nesedlo. Já miluji knihy a tahle byla naprosto skvělá. Kdybych mohla dám i víc hvězdiček. Moc se těším na další díly..
Vřele doporučuji!!!♡♡♡
Nevím co si mám o knize myslet. Kniha se mi líbila, ale začátek byl výslovně hrozný. Iritovalo mne, že se Tenley pořád nemohla rozhodnout, do jaké říše bude zapsaná, --začínalo to být vleklé. Tenley mne povětšinu času naprosto štvala. Zato velké plus přičítám konci (takhle jsem ho nečekala), e-mailům a tomu, že když šla Tebley za svou matkou, šli oba dva mladíci s ní. Celkově dobrý nápad, ale neuškodilo by kdyby kniha byla trochu zkrácená.