Dada_cte Dada_cte komentáře u knih

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Autorka nám rozjíždí sérii Harryho Pottera. Úžasná kniha, napínavá a dobře čtivá. Doporučuji ❤️

25.04.2019 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Určitě stojí za to si přečíst knihy a pak se teprve podívat na film. Úžasná kniha jen doporučuji ❤️

25.04.2019 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Hezká kniha. Jenom mě mrzí, že nesedí (vzhledově) k ostatním knihám a vlastně ji ani nenapsala J.K.Rowlingová. Taky mi vadí, že je jinak zpracovaná, ale určitě stojí za to si ji přečíst

25.04.2019 4 z 5

Geek Girl Geek Girl Holly Smale

Hezká kniha. Není to sice můj úplně nejoblíbenější žánr, ale kniha mě bavila. Je také spíš taková oddychová, ale je hezká a čtivá. Můžu ji jen doporučit ❤️

Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

Kniha patří mezi mé nejoblíbenější z této série. Dospívání mladé dívky, která se učí hraničářským schopnostem. Opravdu dokonalé! Všem doporučuji ❤️

Ztracené příběhy Ztracené příběhy John Flanagan

Dokonalé příběhy. I když mě mrzí, že jsou tak krátké. Když už jsem se do příběhu pořádně ,,zažrala" tak skončil a nastala jiná povídka, ale i tak je to opravdu hezká knížka ❤️

Císař Nihon-džinu Císař Nihon-džinu John Flanagan

Kniha je opravdu vydařená. Je to zase něco jiného, než ostatní knihy, ale rozhodně ne o něco horší. Moc se mi líbila, všem doporučuji ❤️

Halt v nebezpečí Halt v nebezpečí John Flanagan

Napínavá knížka. Opravdu jsem se bála, jak to s Haltem dopadlo. Doporučuji ❤️

Králové Clonmelu Králové Clonmelu John Flanagan

Konečně jsme se dozvěděli, kdo je vlastně Halt a musím říct, že je to opravdové překvapení! Kniha je úžasně napsaná. Mohla bych ji číst pořád dokola❤️ všem doporučuji ❤️

Obléhání Macindawu Obléhání Macindawu John Flanagan

Dokonalé pokračování knihy Čaroděj na severu. Autor je v tomhle žánru opravdový mistr. Kniha se čte dobře a neomrzí. Doporučuji ❤️

Čaroděj na severu Čaroděj na severu John Flanagan

Suprová kniha. Napínavá a dobře čtivá. Musím přiznat, že jsem se místy i bála, co se našemu Willovi stane. Knihu všem doporučuji ❤️

Hraničářův učeň 1-12 Hraničářův učeň 1-12 John Flanagan

Dokonalá série. Rozhodně všem doporučuji - tedy hlavně milovníkům dobrodružství a fantasy příběhů. Autor nám vypráví vyrůstání chlapce Willa bez rodiny. Dokáže to vystihnout tak skvěle, že se někde popadáme za břicha smíchy a jindy brečíme smutkem. Zaručeně patří John Flanagan a jeho legendární Hraničářův učeň mezi mé oblíbené knihy a autory, které mě nikdy neomrzí ❤️

Výkupné za Eraka Výkupné za Eraka John Flanagan

Úžasná kniha. Další jedna z mých více oblíbených ze série Hraničářův učeň. Líbí se mi Willův zápal pro své nejbližší přátelé (i zvířecí ????) Doporučuji ❤️

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Tahle kniha je jedna z mých nejoblíbenějších z celé série. Hodně jsem se u ní nasmála, ale nastaly i chvíle, kdy jsem zatajila dech a s napětím pokračovala dál❤️ Doporučuji

Ledová země Ledová země John Flanagan

Ledová země je naprosto dokonalá kniha stejně jako ostatní z této série. Je to spíše taková oddychovka oproti ostatním knihám, ale i tak je nevymněnitelná. Doporučuji ❤️

Horiaci most Horiaci most John Flanagan

Všechny autorovy knihy jsou dokonalé. Něco tak chytlaveho jsem snad ještě nečetla! U knihy se zasmějete ale má konci si i zabrečíte❤️

Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Dokonalá kniha! Miluju tuhle tu celou sérii. Hlavně nevyzpytatelný Halt???? Mám ráda jeho suchý humor a autora doslova žeru. Jsem ráda, že jsem na tuhle sérii narazila a můžu se s vámi podělit o své zážitky. ❤️

Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Krásný závěr týhle série. Jsem docela i ráda, že to takhle dopadlo, ale zároveň mi je moc líto Eragona. Doufám, že vyjdou ještě některé díly ❤️

Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Krásná kniha jako všechny ostatní. Miluju tohohle autora! Jsem ráda, že si mohu jeho knížky číst ❤️

Eldest Eldest Christopher Paolini

Dokonalá knížka. Konečně se v tomhle díle dostáváme k Eragonovýmu výcviku. Upřímně lituju Murtagha a zároveň ho nenávidím, ale v ostatních dílech se to celkem vysvětlilo. Doporučuji ❤️