Daduna Daduna komentáře u knih

Noc s Audrey Hepburnovou Noc s Audrey Hepburnovou Lucy Holliday

Popravdě jsem se u této knihy nudila a dočetla jí jen z principu. Podle mě kniha neměla žádný příběh. Napadá mě přirovnání,že ta kniha je vlastně něco jako když Vám někdo vypráví co dělal o víkendu. Škoda koupě.

09.05.2020 2 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Mrazení v zádech až do konce knihy. Číst knihu před spaním nebyl zrovna dobrý nápad,trvalo mi dlouho,než jsem potom usnula,ale tato kniha za to stojí. Stále nevím,zda si mám myslet,jestli je příběh smyšlený či nikoliv. Každopádně by mě na Tribeč nikdo nedostal ani za bílého dne.

19.04.2020 5 z 5

Mister Mister E. L. James (p)

Oddechové čtení,které ničím neurazí. Kniha se mi celkem líbila,ze začátku mi akorát trochu vadily věty psané kurzívou. Samozřejmě jsem čekala od autorky asi něco “víc” . S její předešlou trilogií se to určitě nedá srovnat.

09.04.2020 4 z 5

Srdce v Atlantidě Srdce v Atlantidě Stephen King

Pro mě byla nejlepší část první o mužích ve žlutých pláštích. Jinak je to klasická "kingovka". Jinak mě kniha moc nezaujala, možná proto, že se tam hodně omílá téma války ve Vietnamu, ke kterému sama nemám blízko, na rozdíl od autora.

21.03.2020 3 z 5

Dívky beze jména Dívky beze jména Martha Hall Kelly

Nezapomenutelná kniha.

10.01.2020 5 z 5

Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

Kniha splnila očekávání v návaznosti na Osvícení.

18.12.2019 4 z 5

Vánoce na míru - dekorace, ozdoby a dárky ve vlastní režii Vánoce na míru - dekorace, ozdoby a dárky ve vlastní režii Lucie Dvořáková

Od knihy jsem čekala víc.

05.12.2019 2 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

Autorka podle mě konec série nezdravě prodloužila.

05.12.2019 5 z 5

Outsider Outsider Stephen King

Brilantní kniha!! Co víc si přát od tohoto famózního autora strachu? Od začátku až do konce mě kniha nenechala spát! Mrazení v zádech a husí kůže při napínavých pasážích. Méně hvězd si kniha nezaslouží!

08.11.2019 5 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Nádhera. Knihu jsem nemohla odložit a po přečtení jsem se vrhla na čtení dalšího dílu.

05.09.2019

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Další bravurný kousek od mého oblíbeného spisovatele. Knížka,která Vám nedá spát a musíte nutně číst až do konce aby jste věděli,jak to dopadne.

26.08.2019 5 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Třetí díl a pořád stejně skvělý. Nemám co víc napsat...

25.06.2019 5 z 5

Špína Špína Irvine Welsh

Rozhodně nejsem žádný puritán a sprostá slova taky znám a často používám,ale přece jenom mě na této knize často odrazovala nechutnost samotného hlavního hrdiny. Myslím si,že autor jistě vystihl některou část mužské populace. Stále nevím,co si o knize myslet. Možná si ji za čas přečtu znovu abych zjistila, co tím autor chtěl říci.

13.06.2019 3 z 5

Bazar zlých snů Bazar zlých snů Stephen King

Většině knih od S.Kinga dávám 5 z 5,ale některé povídky mě moc nenadchly a proto ta čtyřka.

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Skvělá kniha, která Vás vtáhně do děje a už nepustí. Chcete číst dál a dál.

London Road London Road Samantha Young

Typická erotická romance. Neurazí ale ani nenadchne.

04.04.2019 3 z 5

Jméno hvězdy Jméno hvězdy Maureen Johnson

Kniha se mi zdá spíš vhodnější pro nižší věk čtenářů ale mě se moc líbila.

04.04.2019 4 z 5

Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Vlastně ani nevím, co napsat. Kniha nebyla špatná, to ne. Párkrát se tam našly nudné pasáže a od nějaké doby už tušíte, kdo je pachatel. Jinak si myslím, že vcelku povedená kniha. Určitě neurazí.

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Brilantní. Už první díl pro mě byl skvělý. S druhého jsem trochu měla obavy ale po přečtení první kapitoly mě to přešlo. Druhý díl končí otevřeně a já měla chuť si doběhnout do knihovny pro třetí!

25.03.2019 5 z 5

Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey Georgina Guthrie

Musím se přiznat, ze začátku knihy ty první dvě, možná tři kapitoly mi přišly nezáživné a na chvilku jsem si začala myslet, že knihu odložím ale něco mě přesvědčilo a já jsem četla dál a ono mě to začalo nakonec bavit! Kniha má od jisté části spád a chcete se dočíst jak to všechno nakonec dopadne. Pro někoho hodně sentimentální a až moc romantické ale já se těším na druhý díl protože jsem přesně typ na takovou romantickou lásku.

23.02.2019 4 z 5