dana8437 komentáře u knih
Zbytečná ztráta času, hloupé, nudné čtení se spoustou postav ve stylu primitivního seriálu Doktor z Počátků, opravdu nezaujala, dnes koupena a po 40 stránkách, kdy jsem musela přeskakovat odstavce, odložena. Fakt zaujala pouze obálka, nic víc!
Pokud to vůbec jde, tak ještě lepší než první díl, perfektní pohodové čtení, moc me tahle minisérie bavila, nešlo přestat číst kdyby někdo věděl, pod jakým pseudonymem autorka dříve psala, budu ráda za zprávu, protože bych si fakt s chutí přečetla další její díla!
Za mě spíše zklamaní, trápila jsem se a knihou 3 dny, do čtení se nutila a to se zlomenou nohou je na čtení času spousta, raději jsem koukala na TV, ns kterou se normálně vůbec nedívám. Za mě téměř 3/4 knihy nuda, člověku i tak nějak dochází, co se tam asi odehrává, konec pak drsný, až hovorový. Čekala jsem od knihy opravdu více, toto nebyl šálek mé kávy.
Ačkoliv téma zajímavé, tak bohužel velmi nezajímavě napsané. Kniha mohla být klidně minimálně o 100 stran kratší. Zdlouhavé, o ničem. Do čtení jsem se musela fakt hodně nutit a přeskakovala jsem řádky.
Knížka byla odpočinková, hezky se četla, milý příběh Marcelky a její maminky, kterou se stala ze dne na den. Chlap byl totálně na ránu, jeho chování bylo otřesný a nevděčný. Nějakou tu hvězdu musím ubrat za neskutečné množství chyb s/z, i/y a překlepů, tohle mi fakt oči nebraly a v knize mi to přijde laciné a nedůstojné. Fakt škoda, chtělo by to více korektury.
Opět nádherná knížka, která odkryla i velmi depresivní téma, ovšem i přesto krásný rodinný příběh. Moje oblíbená autorka opět nezklamala!
Těším se má další a další knížky, zatím mi v češtině neunikla ani jedna.
Až na pár okamžiků mě kniha nebavila, prokousala jsem se jí, ale určitě nedoporučím dále. Nelíbil se mi styl ani prolínání současnosti s minulostí, která mě na jiných knížkách baví. Stejně tak tam nebyl nikdo, kdo by mi byl nějak sympatický, až tedy na chuděry oběti.
Zdlouhavé a překombinované, přesto se četlo dobře a utíkalo to. Je to však jedna ze slabších knih této autorky.
Za mě o ničem, jedna hvězdička za konec… jinak utrpení, přeskakovala jsem stránky, abych to měla, co nejdříve za sebou. Nelíbil se mi zdlouhavý popis prostředí, spousta “detailů” o ničem, za mě nuda a k této spisovatelce se již nevrátím.
Neskutečný škvár, slátanina, jen drby, drby, drby a věcně “důležitý” a všudevlezlé sestry a hromady postav, které nešly všechny zapamatovat... přečetla jsem jen proto, že jsem si knihu koupila, ale bylo to utrpení! Být půjčená, tak nečtu.
Není to ani na tu jednu hvězdu.