Dandulka komentáře u knih
Zajímavě propletené osudy postav. Jako vždy hodně napětí a nechybí bezpočet situačních plánků. Prostě za mě super čtení.
Hezky napsané. Jako obvykle začínám od posledního dílu, ale naštěstí mi to nijak nevadí.
Příběh táhnoucí se několika staletími není špatný nápad, ale asito chtělo jinak uchopit. Jinak fajn.
Opět velmi hezká kniha, i když na můj vkus byl příběh malinko zamotaný. Jinak super, ostatně jako vždy.
Zajímavá a nevšední koncepce knihy. To bylo to první, co mě zaujalo. Jsem moc zvědavá na další díl.
I když je v závěru knihy poznámka, že již vyšla pod jinými názvy a pod pseudonymem autora, děj mi nic neříkal a byla to pro mne tím pádem úplná novinka. Ale moc hezká novinka!
Zpočátku se děj malinko vlekl, ale pak to dostalo spád a bylo to super počteníčko. Mám takový pocit, že jsem od autora už nějakou knihu četla. Některá jména osob mi přišla povědomá (nemyslím Václava VI. a Zikmunda).
Skvěle napsaná kniha o jedné velké postavě našich dějin. Moc se mi líbily i krátké medailonky Valdštejnových současníků.
Super, paráda!!! Bratrstvo černé dýky je zpátky!!!! Už aby byly další díly, nemůžu se dočkat. Skvělý relax a odpočinek!
Doba reforem a novot. Marie Terezie a její syn Josef II., to jsou hlavní jména tohoto dílu. Velmi čtivé a poučné v podstatě pro kohokoliv.
Super a skvělé čteníčko. Jako vždy. Už se těším na další díl. Zbývají ještě dva a pak nebude co číst......
Mám tuhle řasu moc ráda, pro milovníky historie je naprosto ideální.
Moc hezké čtení, i druhý díl je super. Už se těším na ten třetí!!!! Doporučuji, moc pohodové čtení na léto.
Co k této knize dodat? V názvu je obsaženo vše. Kniha končí rokem 2000. Občas je možné si přečíst autorovy vzpomínky. Za sebe jsem se dozvěděla mnoho nového.
Po druhém díle jsem si přečetla i ten první. Tím pádem jsem i pochopila souvislosti. :-D
Moc hezká série, dobře se čte. Mohu jen doporučit k dlouhým podzimním a zimním večerům.