Dandulka komentáře u knih
Druhá světová válka je sama o sobě strašlivá, ale když o ní píše "dítě", je to ještě horší. Místy mi při čtení běhal mráz po zádech!
To byl super díl! Běhal mi mráz po zádech.Ale bylo co číst, jak se z nevlastních sourozenců mohou stát milenci..... :-)
Moc hezké čtení, obě dvě části.Jak je vidět, i ve středověku lidé měli tytéž starosti jako my dnes.
Poutavé čtení. Moc doporučuji, tyhle knihy se čtou samy.
Něco bylo fakt jako z hororu, ale potřebovala jsem to přečístdo školy. Zvládla jsem to.Podle mě píše největší horoy sám život!
První díl byl ze začátku nic moc, ale pak to dostalo spád a konec byl velmi zdařilý. Tak uvidíme, co bude ve druhém díle.
Třetí díl byl skvělý, jen doufám, že nebyl poslední, to by byl hloupý konec!
Skvělá kniha jako pokaždé, ale já ji četla už cca před dvěma roky. :-) Věřme, že to je jen překlep :-). Jinak samozřejmě doporučuji!
Tuto knihu doporučuji, je vážně výborná! Vašíček opět nezklamal!
Zase fajn díl, sice trošku moc krve, ale jinak super!
Krásné čtení, moc se mi to líbilo, Zamotaný příběh ažaž, ale Oldřich z Chlumu zvládne všechno. :-) Doporučuji!
Tak jsem moc zvědavá, jak to bude pokračovat! Už teď se těším na jedenáctý díl!!!!
Nejstarší epos na světě....Nikdy by mě nenapadlo, že se mi bude líbit povinná četba! :-)
Mám moc ráda Můj příběh, i z tohoto příběhu jsem se dozvěděla mnoho zajímavého.