DariDerek komentáře u knih
Perfektní zakončení série. Lépe to autorka vymyslet nemohla. :-)
Nebyl to zrovna můj šálek čaje, ale přesto má kniha něco do sebe a já ji hodnotím kladně :-)
Tak já tedy můžu za sebe říct, že tohle je zatím ten nejpovedenější díl. :-)
Po této knize jsem sáhla z důvodu její nádherné obálky. Lákala mě, jako by na mě volala, ať si ji přečtu. A vůbec toho nelituji! :-)
Nebylo to špatné, ale taky to nebylo dobré. Byl to průměr a proč to tak cítím, můžete si přečíst zde:
Přes rok nic.... A ke konci roku vychází jedna lepší kniha než druhá a já nevím, kam dřív skočit. Ledové sestry - nenechaly mě chladnou!
Trochu jsem se bála té erotiky, ale nakonec neoprávněně. Nebylo to špatné čtení! :-)
Tady není nad čím přemýšlet. Navíc mám pocit, že kdybych dala míň hvězd, tak si mě Gertie najde :D
Ne, teď vážně, tohle je promyšlený, dobře napsaný, poutavý příběh, který splnil to, co měl :-)
Lidský, citlivý a opravdu dobrý příběh, který vás bude bavit. :-)
Jemná, citlivá, pro mě v některých ohledech, velmi emotivní příběh.
Naprostá dokonalost. Gemina předčila Illuminae. Gemina je dokonalá!
Začalo to obálkou a skončilo to příběhem... za mě jednoznačně pět hvězd, tohle bylo mistrovské!
Pro čtenáře od sedmi let, kteří mají rádi napětí a tajemství. :-)
Jedno velké překvapení. Nečekala jsem to a jsem velmi spokojená.
Velmi čtivě napsaná kniha. Sice to není můj styl, ale i přesto ve mě "něco" zanechala.
Už jsem přestala doufat, že někdo napíše dobrý thriller z českého prostředí, ale stalo se! :-)
Určitě jedno z největších překvapení tohoto roku. Pro mě jako milovníka fantasy, urban fantasy a všech možných bizarností, to byl skvělý výlet tramvají 0. :-)