DavidŠebesta DavidŠebesta komentáře u knih

Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Deníček Camille G aneb Sranda příběhy z dětství i dospělosti Camille G

Je prostě boží doporučuji!!! Po každé když je špatná nálada, stačí přečíst jeden příběh a hned je den krásný!! Knihu čtu pořád dokola a doufám, že bude pokračování - už se moc těším!!

13.11.2021 5 z 5

Je to prostě boží doporučuji!!! Po každé když je špatná nálada, stačí přečíst jeden příběh a hned je den krásný!! Knihu čtu pořád dokola a už má i pokračování, které je snad ještě lepší!!

17.09.2022 5 z 5

Deníček Camille G: Dvoječka Deníček Camille G: Dvoječka Camille G

Toto je super knížka na odreagování a zvednutí nálady a to kdykoliv a klidně pořád dokola!!

Kdykoliv mám špatnou náladu, tak Deníček pomůže.

Už se moc těším na třetí díl!!!

20.09.2022 5 z 5

Deníček Camille G: Spešl Deníček Camille G: Spešl Camille G

Jsou to příběhy ze života, a proto určitě pobaví.
Prostě legrace. Jen to nesmí číst puritáni, lidé, kteří nemají skvělý smysl pro humor.
Člověk se u toho chechtá až brečí. A nejen to.

Určitě doporučuji pro "normální" lidi, kteří se rádi zasmějí a jsou v pohodě. Už se moc těším na další vydání!!

13.05.2023 5 z 5

Deníček Camille G: Troječka Deníček Camille G: Troječka Camille G

Příběhy ze života, a proto určitě pobaví!!
Člověk se u toho chechtá až brečí. A nejen to.

24.10.2023 5 z 5