DBoudna DBoudna komentáře u knih

☰ menu

Italské jednohubky Italské jednohubky Marta Kučíková

Knížku jsem zakoupila úplně náhodou, jako dárek pro kamarádku, jelikož miluje Itálii. Zaujala mě, že je psaná Češkou žijící v Itálii. Po pár stránkách jsem zjistila, že si ji chci určitě dočíst, jelikož humor a nadhled nad místním životem mě začal bavit hned od první stránky. Takže doporučuji pro čtenáře, kteří třeba zrovna čekají na svého partnera v čekárně u lékaře a chtějí si jen tak u čtení sem tam zasmát a říkat si, že pohled na svět s úsměvem a nad věcí je opravdu lepší ... :-)

10.11.2017 5 z 5


Muž, který sázel stromy Muž, který sázel stromy Jean Giono

Tento příběh, jsem slyšela jako namluvenou a ilustrovanou povídku a byla nádherná... Proto věřím, že i kniha bude odpovídat projevu nezištných skutků tím nejobyčejnějším, ale nejsilnějším projevem ...

21.11.2016


Luční kvítí Luční kvítí Kimberley Freeman

Kniha na kterou dlouho nezapomenu, možná je to tím, že mi právě v té době naprosto sedla nebo je to tím, že je opravdu velmi dobře čtivá. Pro ženy, které mají rády všeho tak akorát co se týče romantiky, vášně, tajemství a nežijí pouze v domněnce teď a tady, ale že vše má svoji minulost i budoucnost, tak je tato kniha ideál.

19.11.2016