deuce komentáře u knih
Kniha, ktorá ma postupným čítaním zaujíma viac a viac. Necháva v človeku stopu a pohne k uvažovaniu o živote a najviac ma zaujala myšlienka skormnosť, miernosť vo všetkom.
Kniha plných zvratov, ktorá sa končí šťastne hlavne pre hlavné postavy sestry. Na začiatku som potrebovala čas, aby som prišla na chuť tomu deju. No ukázalo sa, že príbeh začal byť zaujímavý. Plná citov a sklamaní, kde prestíž a majetok ovládne nie jedného.
Dobrá kniha a naučila ma pozerať pozornejšie na svet okolo mňa, všímam si veci, čo kedysi vôbec nie.
Kniha, v ktorej autor opisuje pribeh muža ako sa stretáva s Trojjedinym Bohom. Nachádza cestu von zo smutku, ktory mu sposobila smrt dcery. Uzdravuje sa i zo zraneni, ktore si nesie z detstva od svojho otca.
páčil sa mi román, história, dobrodružstvo a autorka vystihla postavy, tak, že si ich človek mohol dobre predstaviť a každej dala významný charakter
Získala som iný pohľad na vzťah medzi mužom a ženou. V praxi je to tak ako autorka píše. Muži aj tak vždy budú chcieť potvoru. Dobré dievčatá ich prestanú časom zaujímať. I keď na začiatku spoznávania si mysleli, že s tou by si vedeli predstaviť budúcnosť.
pekná kniha o anjeloch, autorka opisuje svoj dar vidieť anjelov
príbeh o slečne, ktorá sa rozhodla žiť život spolu s Bohom, tak rieši prekážky čo jej vstupujú do života
fakt nádherná kniha. Viackrát som si ju prečítala a vždy tam niečo nájdem :) O láske odporúčam si prečítať :)
Zaujímavá kniha vytvorená zo zápiskov Marcusa a jeho pisára.
Kniha sa dala dobre čítať. Pútavé príbehy no zároveň vystihuje ako to naozaj bolo v minulosti v časoch Osmanskej ríši. Realita islamu a jeho uplatňovanie není podľa mojích predstáv a presvedčení. Ľudia veľa trpeli kôli ľudom, čo sa za islam ako náboženstvo schovávali len kôli moci.
Pútavý príbeh, ktorý sa dobre čítal. Postavy si človek vie dobre vybaviť a vniesť sa do príbehu. Odohráva sa to v oblasti námorníctva a oto to je viac zaujímavejšie.
Kniha sa mi veľmi páčila. Autorka znova dala každej postave význam, dobre vystihla ich povahy a každá postava dobre hrala svoju úlohu.
super kniha v pokračovaní série, človek si môže všetko predstaviť a mám rada šťastné konce, naozaj pútavý príbeh
Kniha je zaujímavo písaná. Vystupujú tam viaceré postavy a dej je troška zašifrovaný. Na koniec pravda vyjde najavo a všetko dobre skončí. To ma tešilo. Mám rada deje so šťastným koncom.
super kniha ako autor píše o vzťahoch človeka ku sebe samému, vesmíru, bohu, a k luďom. Bez vzťahov by človek nemohol správne fungovať. Je to zmysel bytia láska v rôznych podobách.
zaujímavá kniha, odporúčam prečítať :) pre tých, čo sa zaujímajú o život odkiaľ prišiel človek a o vzniku a stvoriteľovi všetkého.
autor dobre napísal o detstve Jána Bosca, páčila sa mi kniha, matka Jána Bosca bola múdra žena. Autor píše o živote svätca :)