dexterman dexterman komentáře u knih

Co jsem zaslechl, když jsem mluvil sám se sebou Co jsem zaslechl, když jsem mluvil sám se sebou Alan Alda

No Nevím jestli tahle kniha už není tak trošku navíc . Alan se zde vykresluje ovšem jako muž mnoha talentů . Vášnivý řečník , politolog , a nesmírně oddaný otec rodiny .
Snaží se vštípit vše dobré svým dcerám a jejich dětem . Nicméně tento díl už pro mne nemá takový spád jako první kniha tohoto jistě super člověka . Na druhou stranu zastavil ten Orient Expres opravdu originálně . No co říct na konec ? Za mne by jedna kniha bohatě stačila . Tahle není vůbec zlá ale ta předchozí mě bavila více.

02.12.2017 4 z 5

Batman: Kameňák a další příběhy Batman: Kameňák a další příběhy Alan Moore

Lepší než Batman ticho aspoň pro mne . Mám to s čím srovnávat protože jsem viděl animovanou podobu Kameňáku , Oba příběhy v tomto sešitu jsou naprosto luxusní . Joker se rozjíždí do MEGA psychologických rozměrů . Nemám ani co vytknout . |Ilustrace skvostná . Prostě lahoda a paráda .

13.11.2017 5 z 5

Major Zeman - Jak to vidím dnes Major Zeman - Jak to vidím dnes Petr Bošnakov

Toto je velice dobré knižní dílo . Kniha je složena z dlouhého rozhovoru . Hlavní slovo zde má herec Vladimír Brabec . Dozvíte se zde hodně o zákulisí seriálu a postřehy a osobní názory pana Brabce . Krom něj například v knize dostává slovo Rudolf Jelínek, Jaroslava Obermaierová a další herci kteří popisují jak se k seriálu dostali . Doporučuji všem . Publikace je velice zajímavá . Nenudil jsem se ani na moment . Všem doporučují . Je nutné ocenit i krásné ilustrace ze samotného seriálu. Je na to velice bohatá. Autor si dal na tomto knižním díle opravdu záležet.

08.11.2017 5 z 5

Batman: Ticho: Kniha druhá Batman: Ticho: Kniha druhá Jeph Loeb

Kniha druha pro nne daleko lepši než ta první . Děj mà spád . Ilustrace stejně dobra jako V první knize . Tohle mne opravdu bavilo daleko více .

10.10.2017 4 z 5

Pomsta Pomsta Oscar Balderrama

Tak Arrow má knihu . Po strašné čtvrté řadě kterou jsem vyloženě protrpěl tady přišla kniha od které jsem nevěděl co čekat . Nakonec jsem záměrně oddaloval její přečtení . Nechtěl jsem se s ní rozloučit . Skvěle napsaná . Četlo se to skoro samo . Snad poprvé se mi stalo že jsem fandil záporákům . Byli vykresleni opravdu skvěle a jejich důvody proč dělaji to či ono byli velice pochopitelné . No nic kniha dočtena doporučuji všem a těším se na druhý díl na podzim .

25.03.2017 5 z 5

Začínat od nuly Začínat od nuly Johnny Allen Hendrix

Naprostá dokonalost . Kniha se čte opravdu dobře . Nebojím se napsat dokonale . To že je sestavena z toho co Hendrix řekl ji dodává opravdu neuvěřitelné grady . Ze začátku jsem o něm nic nevěděl . Proto mne také tato publikace zaujala a doslova jsem ji hltal . Ještě mam dvě knihy o tomto umělci . Také na ně jsem zvědav . Kniha tohoto zpracování ma u mne to nejkladnějši hodnocení co mohu dat a všem ji doporučuji

31.10.2016 5 z 5

Legenda jménem  Elvis Aaron Presley Legenda jménem Elvis Aaron Presley Pavel Černocký

Nejsem přílišným fanouškem Elvise . Líbí se mi pouze některé jeho songy . Co se týká knihy tak ta je napsaná poměrně dobře . Popravdě jsem ji přečetl abych zjistil něco o životě této legendy . Je trošku na škodu že ji psali zrovna čeští autoři . I když pro někoho je to možná dobře . Kniha se na Elvise snaží nahlížet bez fám a podobných věcí . Na informace je opravdu bohatá stejně jako na spoustu obrazových materiálů a krásných fotek . Nicméně jsem čekal že mne to osloví daleko více . Proto knihu hodnotím jen jako dobrou .

03.06.2016 3 z 5

Cristiano Ronaldo: Cesta na vrchol Cristiano Ronaldo: Cesta na vrchol Michael Part

Christiano Ronaldo dos santos Aveira neni žádná nafrněna hvězda jak jsem si myslel . Ač nemusim Manchester United a real tak musím uznat že jak kniha popisuje čím vším si chudý Ronaldo prošel a šel si za svým snem je opravdu neuvěřitelné . Kniha je velice čtiva a rozhodně změnila můj názor na pana fotbalistu . Ať už je lepší Ronaldo nebo Messi . Pro mne je tato kniha užasná

06.02.2016 5 z 5

Muž jménem CASH Muž jménem CASH Steve Turner

Johnny byl prostě frajer . V podstatě obyčejný chlápek který si šel za svým snem . Kniha je čtivá a popisuje Jonnyho jako normálního člověka kterému není cizí chybovat .

05.02.2016 5 z 5

Moonwalk Moonwalk Michael Jackson

Jediný životopis který napsal samotný král popu . Odhaluje toho po málu . Je zde znatelné že to nebyl rodilý spisovatel . No ale co na tom když se kniha dobře čte

05.02.2016 5 z 5

Dexterův poslední záběr Dexterův poslední záběr Jeff Lindsay (p)

V tomto vydání my Dexter přišel neuvěřitelně sobecký. Jinak mne to pořád bavilo , Ten konec mohl byt jen trošku vic in . No jestli tohle byla opravdu poslední knížka tak se serie pro mne rozloučila z mírným nadprůměrem. . OPRAVDU ALE JEN MIRNÝM

02.09.2014 4 z 5

Drasticky děsivý Dexter / Drasticky dojemný Dexter / Dexter v temnotách Drasticky děsivý Dexter / Drasticky dojemný Dexter / Dexter v temnotách Jeff Lindsay (p)

Tato trojkniha v jednom obalu podle které je natočen i televizní seriál je napsaná opravdu fenomenálně. Každá kniha je od začátku do konce velmi napínavá, Charaktery jsou v knize velice vyzrále . Dexter je mezi vrahy opravdová jednička. Kniha je neobyčejně poutavá a její humorná část je opravdu vyjmečná. Proto tuto knihu doporučit lze nejen fanouškům televizního seriálu Dexter.

10.01.2014 5 z 5

Wolverine: Zrození Wolverine: Zrození Paul Jenkins

Celkem fajn . Za mě nic extra ale fajn . Dobrá kresba ale příběh takový tuctový . Čekal jsem asi něco jiného

17.09.2024 3 z 5

Superman: Rudá hvězda Superman: Rudá hvězda Mark Millar

Strašná nuda. Nápad sice super ale provedení nic moc . Nicméně uznávám že to může být jen moje chyba . Nemám rád politiku . Takže toto dílo jsem vyloženě protrpěl . Je mi to líto . čekal jsem něco jiného než jsem dostal .

19.02.2024 2 z 5

Karty jsou rozdaný Karty jsou rozdaný Garth Ennis

Asi jsem dostal úplně něco jiného než jsem čekal . Líbí se mi že je to dospělé a nepřístupné neurčeno dětem . Na druhou stranu jsem čekal příběh o něco originálnější . Celkem mě to nudilo . Co musím opravdu ocenit je kresba .

11.10.2023 2 z 5

Most hrdinů Most hrdinů Masaši Kišimoto

Občas mne mrzí že Tahle manga nemá barevnou ilustraci . Byl bych opravdu zvědav jak by to vypadalo . Jinak zase skvělé počtení . Boj už začal . Ukazuje se jak celý tým roste před očima jak říká jejich Mistr .

16.05.2023 5 z 5

Pro své sny Pro své sny Masaši Kišimoto

Výborné čtení . Výborná kresba . Naruto je úplně první manga kterou jsem začal číst a nelituji toho . Čte se to dobře rychle a ta netradiční černobílá tomu dodává skvělou podívanou na konec

16.05.2023 5 z 5

Nejhorší klient Nejhorší klient Masaši Kišimoto

Super rychle se to čte . Nakreslené je to taky pěkně ve srovnání se seriálem se do toho člověk více vžije a utváří si k postavám silnější vazby . Je však pravda že kdybych seriál neznal vůbec a četl tohle tak by mě o bavilo o kousíček víc . Proto to doporučuji nejen skalním fandům seriálu ale hlavně těm kteří Naruta vůbec neznají.

15.05.2023 4 z 5

Rammstein: 100 stran Rammstein: 100 stran Peter Wicke

Asi jsem čekal něco jiného než jsem dostal . Mám tu kapelu rád ale myslím , že si zaslouží daleko lepší knihu . Pár informací jsem se dozvěděl . Všudypřítomná politika však kazila můj dojem . No prostě mi tohle nesedlo a čekal jsem daleko lepší knihu . Snad časem

08.07.2021 2 z 5

Michael Jackson: Ilustrovaný životopis Michael Jackson: Ilustrovaný životopis Guillermo Alonso

Krásná kniha a Krásné ilustrace . Ať už si o něm myslí každý co chce tak musí uznat jedno . Byl to podle mého umělec který se rodí jednou za generaci, Příběh této knihy je napsán opravdu dobře . Co mi jen asi vadilo byl fakt , že se tam dost často odkazovalo na jeho oficiální biografii . Jinak nemám co vytknout . jsem jeho fanoušek . Né však žádný extrémní typ . Pro mne je Michael co se týče těch obvinění nevinen. Kdyby tomu bylo jinak tak už něco najdou v tom roce 2005 . Nicméně knihu doporučuji všem . Né jen jeho fanouškům . Doporučuji jí i těm kteří go mají zájem poznat . Pro mne je byl a bude vždy King of Pop

20.03.2021 5 z 5