Didi15 Didi15 komentáře u knih

Ohnivý sloup Ohnivý sloup Ken Follett

Opět skvělé . Ale tento díl se mi líbil nejméně, chtěla jsem víc Kinsgbridge , na to jsem byla byla zvyklá a to jsem chtěla . Zde jsem dostala úplně jiný příběh . Ale nemohu dát méně hvězd, protože to bylo opět krásně odvyprávěno .

07.07.2021 5 z 5

Hledej mě Hledej mě Lisa Gardner

Moje první kniha od autorky. Jsem nadšená a určitě si dohledam další knihy. Ani na jedné strance jsem se nenudila a dokonce mi vysel tip na vraha :)) Ano, skvělá kniha.

27.02.2021 5 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Ze začátku pro mě těžší rozjezd, ale potom už mě to bavilo. Zajímavý námět.

26.01.2021 4 z 5

Katův polibek Katův polibek Mons Kallentoft

Svižný děj, žádná přebytečná slova, proste jak to umí jen Mons. Bravo a tleskám.

14.12.2020 5 z 5

Marina Marina Carlos Ruiz Zafón

Zafon je Mistr slova a moc mě baví, i když mě na fantasy v tomto duchu neuzije, zde mi to nevadilo. Líbilo se mi to.

05.12.2020 5 z 5

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Tak přečtu jeste Bubny podzimu a musím si dát pauzu, uz jsem toho prehlcena:-:-D
Nemám více co napsat, opakovala bych se:)

06.11.2020 4 z 5

Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové Stuart Turton

No, co mám na to napsat. Zaujal mě popis a název knihy,tak jsem si knihu pořídila. Kniha si za svou originalitu a jazyk určitě zaslouží víc bodů, ale nemohu zase bodovat více, protože nejsem úplně nadšená, nebylo nic, co by mě knihu nedonutilo v klidu odložit. Příběh je opravdu skvělý, ale prostě nějaké,, cosi,, mi tam chybělo. Každopádně je to škoda. Pro méně zkušeného čtenáře to může býti dost těžká kniha. Kdyby mě nezajímalo, jaký to vyústí v konec, knihu odlozim. Takže vládnou rozporuplné pocity, kniha je na jednu stranu uzasna, ale ma ale...

04.10.2020 3 z 5

Strážce majáku Strážce majáku Camilla Läckberg

Další zajímavý a silný příběh, okamžitě jdu na další díl :)

19.09.2020 5 z 5

Kameník Kameník Camilla Läckberg

Už je mi skoro vždy jasné, kdo je vrah, ale stejně mě to neprestava bavit. Baví mě prolínání minulosti a současnosti. Už se těším na další díl.:-)

06.09.2020 5 z 5

Narodili se, aby přežili Narodili se, aby přežili Wendy Holden

Myslím, že tady nelze nic víc komentovat.

11.08.2020 5 z 5

Ztracené světlo Ztracené světlo Michael Connelly

Opět parádní jízda, akorát jsem si chvíli zvykala na to, že je Bosch v důchodu :)

28.06.2020 5 z 5

Falešní hráči Falešní hráči Michael Connelly

Opět dobrá jízda. Jsem ráda za Harryho, jak to zatim dopadlo s jeho osobním životem. A vrham se na další díl. :)

25.06.2020 5 z 5

Poslední rituál Poslední rituál Yrsa Sigurðardóttir

Moc se mi to líbilo. :) Mám ráda, když je hlavní hrdinkou žena, je to trochu odpocinek od nadupanych a ostřílených detektivů:)
Líbí se mi historické souvislosti.

31.05.2020 5 z 5

Ochráním tě Ochráním tě Peter May

Srazim jednu hvězdu za konec. To bylo trochu ujeté. Ale jinak to bylo zase čtivé. Musím zatim konstatovat, že byla doposud nejslabší kniha.

24.05.2020 4 z 5

Hadohlavec Hadohlavec Peter May

Opět super jízda. Těším se na pětku :) A úplně aktuální téma. Jakoby to May věděl :)

18.05.2020 5 z 5

Ochotná zemřít Ochotná zemřít Lisa Jackson

Tuhle sérii mám od Lisy nejradši, takže nemám více co dodat:)

12.05.2020 5 z 5

Zabijákovo mlčení Zabijákovo mlčení Ward Larsen

A už pláču , chci hned další díly,prosím :) Prostě parádní jízda.:)

Zabijákova hra Zabijákova hra Ward Larsen

Druhá kniha ještě o něco lepší než prvá , budu smutná až dočtu i poslední díl. Je to opravdu parádní . Nečekala jsem to .

Dokonalý zabiják Dokonalý zabiják Ward Larsen

První setkání a ihned zamilovaná :)
Moc se mi to líbilo , rozhodně pokračuji dál.

Nula stupňů volnosti Nula stupňů volnosti Jeffery Deaver

Bondovky ráda nemám, ale tohle je Deaver a toho miluju , takže za mě paráda. Ani jsem to nebrala jako Bondovku , ale jako jeho samostatný román .

02.04.2020 5 z 5