Didi15 komentáře u knih
Skvělá a dojemná kniha. Po takových knihách si člověk uvědomí, jak se má vlastně dobře. Zajímalo by mě , jak by něco takového snášela naše zpohodlnělá populace. Výborná kniha.
Opravdu skvělý příběh , který se četl jedním dechem . Žádná hluchá a nudná místa , moc se těším na další knihu od této autorky.
Přečteno ještě téhož večera. Téma zas tak originální není , ale sakra čtivé a hezky zpracované , určitě stojí za přečtení .
Taková příjemná detektivka ve starém stylu . Líbily se mi postavy i prostředí , určitě si přečtu další díl.
Docela předvídatelné , ale jak jinak ..prostě čtivé . Těším se na další díl nebo jinou knihu od autora.
Kim a její tým je opravdu srdeční záležitost , všichni z týmu jsou naprostí sympaťáci. Příběh vždycky zajímavý a parádně vystavěný, nikde žádné hluché místo . Rychle to utíká a přečteno máte za chvilku , protože musíte neustále číst. Ještě že Angela píše poměrně rychle:) A tak se zase těším na další díl.
Četlo se velmi rychle a příjemně . Vypadá to na další super krimi sérii. Prostředí naprosto parádní a i když vraha a celkový děj rozuzlíte celkem brzo , dle mého, tak ani tak to neubírá knize na kráse. Uvidíme ,co další díl.
Sakra, také chci vědět co stalo s Radimem Lechem . Jinak každý díl je lepší a lepší a miluju to víc a víc . Určitě spisovatelku řadím mezí své oblíbené autory . A mezi těmi českými je to určitě top trojka :)
Smutné a dojemné a velice krásně popsané myšlenky . Moc se mi to líbilo .
Myslím si, ze zde je pět hvezdicek ještě málo. Jsem uchvacena a tleskam paní Lednicke. Vyzdvihuji prinos paní Lednicke pro ceskou literaturu, opravdu bravo. Druhý dil byl snad ještě lepší než první. S napětím budu očekávat díl třetí. Tohle opravdu stojí za přečtení.
Paní Mornštajnová umí skvěle vtáhnout do děje, musela jsem to dočíst ještě ten večer, co jsem začala. To se nedalo nic dělat. Pěkně vystavený historický příběh s osudy lidí , kteří v té době žili. Z knihy jsem naprosto nadšená a zároveň smutná . Těším se na další setkání s touto autorkou .
Jeste jsem nikdy autorcinou knihou nebyla zklamaná a nejsem ani teď.Skvele vystavěný příběh. Moc se mi to líbilo, určitě stojí za přečtení :)
Tak po Nabarveném ptáčeti se mi touto knihou hned napravila chuť:) Autorku budu sledovat , protože se mi kniha četla skvěle, příběh byl také moc fajn, takže budu s radostí vyhlížet další díl.Bravo.
No,co k tomu říct. Za mě teda ne. Pominu násilí, jelikož nečtu žádné čtení pro holčičky, tak mě to nechává docela chladnou. Jazyk neodpovídá dítěti. Nevěrohodné. Za další je divné, jak klidně a jakoby v pohodě se některé postavy chovají .
Prostě nadšení se nekonalo .
Velice příjemná detektivka. O něco lepší než Konec léta, přečteno na jeden zátah , nemohla jsem se odtrhnout. Miluji prolínání minulosti a přítomnosti. Vřele doporučuji a těším se na další knihu od tohoto autora.
Dávám za čtyři hvězdy. Kniha mě udržovala v bdělosti a byla jsem zvědavá , jak to dopadne. Profesora jsem si oblíbila a jsem ráda, že jsme se opět něco zajímavého dozvěděla.
Jediné co snižuje kvalitu knihy je závěr. Zbytečně přemrštělý. Mohlo s klidem zůstat u doktora co, pracuje mozkem a ne že se z něho stane mávnutím ruky terminátor. Všechno utnuté a ani jsme se řádně nedozvěděli pohnutky vraha.
Tak za mně naprosto super. Určitě si ještě přečtu první díl. Autorka píše čtivě, velice zajímavý příběh a další knihy si pohlídám :)
Při tomto autorovi moje srdce jen plesá. Dál nemusím vůbec nic rozvádět.:)
Titulní strana- Britská krimi nejvyšší kvality. Naprostý souhlas. Angela fakt jede. Kim jako vyšetřovatelka je naprosto úžasná, k tomu super tým. Přečteno naprosto jedním dechem. No sakra, už aby vyšla další :)
Jsou knihy které jsou čtou jedna báseň, jsou napínavé a pak jsou knihy s bonusem. To že ve vás něco zanechají a také vás donutí se zamyslet. Bravo této knize, je vynikající a vehnala mi do očí slzy. Dlouho na ni nezapomenu.