dikyna komentáře u knih
Mám ráda knihy s mafii. Tohle byla skvělá kniha,četla se sama. Leka byl zlatíčko a Bitsy byla super. Za mě skvěle čtení.
Prostě wau. Po dlouhé dobe mě knížka vtáhla do děje. Bylo to super, nešlo přestat. To jejich popichovani ????. Reed byl prostě miláček. Taky jsem si pobrecela.
Prostě wau ????. Mám ráda tyhle pohádky,můžu si pěkně prožívat s nima tu úžasnou pohádku a odplout od reality ???? a o to přeci jde. Mě se to moc líbilo a Ryder byl prostě úžasný ????
Jedním slovem KRÁSNÝ. Opravdu doporučuju přečíst. Pro mě hodně emotivní kniha. Těším se na další:-)
Dneska jsem knihu docetla a brecim jeste ted.Krasny pribeh,smutny.Do posledni chvile jsem cekala,ze to dopadne jinak,ale vsechny pribehy nemuzou skoncit happyendem.Doporucuju precist,ale taky si kupte dost kapesniku.
Prostě wau. To je fakt krásná kniha. Tolik emocí v příběhu. Fakt doporučuji přečíst. Nešlo přestat číst. S Raven jsem si pěkně ten příběh prožila.
To bylo fakt úžasný čtení,hodně jsem se s nimi zasmala,ale byla taky smutná. Doporučuji.
Hodně moc smutná kniha od začátku, ale určitě stojí za přečtení.
Super kniha, líbí se mi, že se dozvíte jak probíhá dal život lidí i z minulé knihy. Oba si prošli hrozný životem, měli spoustu nástrah a nakonec to oba zvládli. Nemohla jsem se odtrhnout od knihy. Těším se na další.
Bylo to super,ale nějak moc krátké. Ten konec byl takový moc rychlý.
Prostě mafie. Na to se nedá snad ani nic napsat. Snad jen,že bomba. Kai byl super. Pořád se něco dělo. Na konci jsem i brečela. Doufám, že budou i další knihy.
Super kniha, pořád se něco dělo. Nešlo se od knihy odtrhnout. Těším se na další.
Kniha super, začátek byl takový akční a konec už moc sladký. Ale stojí za přečtení, romantiky není nikdy dost ????
Nebylo to špatné,ale je škoda,že se všechno podstatné dozvíte už v knize Ronanovo srdce. Jen klasická romantika,žádná zápletka tu není.