Domulenka Domulenka komentáře u knih

Najít Sky Najít Sky Joss Stirling (p)

páni,teda zezačatku sem myslela že to bude boj se začist,ale pak me to vtahlo a nepustilo :-)moc pekne psane-sem se chvilama dosti nasmála tim jak Sky přemýšlí a to špičkování mezi nimi wouuu :-)

13.03.2014 5 z 5

Vášeň Vášeň Lisa Jane Smith

celá serie byla fajn,akorat si myslim zeby nevadilo kdyby kniha byla v jednom vydání :_) jinak byla čtivá a plinule se četla :-)

11.03.2014 5 z 5

Proroctví sester Proroctví sester Michelle Zink

kniha je pekne napsana,pribeh je napinavy,ale byl to boj se zacist pak uz to slo :-)

27.02.2014 3 z 5

Stmívání: grafický román. Díl 1 Stmívání: grafický román. Díl 1 Stephenie Meyer

překrásně zpracováno, je vtom opravdu cítit ta láska, kterou to společnými silami vtvořily,uzasné :-)

18.02.2014 5 z 5

Návrat Návrat Sophie Jordan

pěkné,jen konec mohl byt trochu rozvinutejsi ,nektere veci zustali nevyřešene ,ale přečetlabych si ji klidne znovu :-)

26.01.2014 5 z 5

Království Království Amanda Stevens

Skvělá kniha a opět nezklamala. po prvních větách vtáhla a nepustila až dokonce.jsem zvědava jaký bude závěr. Kdo má rád takovíto žánr lze jen a jen doporučit

09.01.2014 5 z 5

Železný král Železný král Julie Kagawa

knižka je moc krásna a konec druheho dily je uzasny :-)
Ashe je uzasnej ale ani Robin by nebyl k zahozeni :-D knihy sem si fakt zamilovala :-*
jen škoda ze nejsou dalsi dily :-(

11.09.2013 5 z 5

Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

tato knižka je moje srdcovka

08.06.2013 5 z 5

Anna krví oděná Anna krví oděná Kendare Blake

Do teto knihy sem se zamilovala,popis Anny byl fantasticky :-) tesim se na to jak cela trilogije dopadne :-)

08.06.2013 5 z 5