Doubravka1975

Moje první kniha od spisovatelky. Začátek nezajímavý vůbec jsem se nemohla začíst, ale asi od 6 kapitoly jsem zase nemohla přestat. Moc pěkně napsaný romantický příběh a se šťastným koncem. Zkusím další díly o rodině Maloryových

tak jsem chtěla zkusit tvorbu dcery, ale přečetla jsem jen půlku, pro mě bez děje , nezajímavé

moc pěkný příběh plný romantiky, jak se dva lidé potkají, musí se vzít a pak se teprve poznávají a hledají k sobě cestu

Knihu jsem přečetla, abych věděla, jak to celé nakonec dopadne, ale nijak mě nezaujala ani nebavila

Uf, tak to mám za sebou. Celých 10.dílů s HH. Půl roku napětí, skvělého čtení a rychle všechno doma podělat ať si můžu číst. Policie super čtení, napínavé až do konce a konec happy end, tak jsem si to představovala. S Beátou to mě teda dost vzalo. Teď si dám pauzu od Nesba a severských krimi, ale po 14 dnech nečtení cítím, že mám Žízeň....

9, díl s Harrym a opět plný počet, strhující čtení, ale tentokrát ten hustý konec mě fakt dostal. Po přečtení jsem nespala moc v klidu. Hned další den jsem si v knihovně půjčila Policii a jedu dál bez přestávky. A jsem zvědavá, jak tohle všechno dopadne. Zítra odjíždím na prodloužený víkend na Slovensko, kde na čtení určitě čas nebude, ale Harry (kniha Policie) pojede se mnou...

Opět super, opět plný počet. Silný a drsný příběh. Čtu a musím to dočíst, abych mohla v klidu spát a nemyslet kdo za tím vším stojí a jak si s tím Harry poradí. Jelikož jsem Levharta nečetla hned po Sněhulákovi, tak jsem musela zaskočit do knihovny a přečíst si konec Sněhuláka, protože se mi nějak vykouřilo z hlavy, že Sněhulák "žije". Moc se těším na další díly s Harrym.

začátek knihy mě bavil, pak už jsem to přelítla. Některé rady v pohodě, některé už ne, ale každý si musí stejně najít svůj styl, jak se udržovat a co na jeho tělo a mysl platí. Nemůže brát všechny rady a tipy doslova a řídit se jimi. Knihu jsem si půjčila z knihovny ze zvědavosti jak to Agáta dělá, že vypadá jak vypadá.

souhlasím se všemi třemi komentáři. Kniha mi byla doporučena v knihovně s tím, že byla vrácena čtenářkou, která byla velice pohoršena. Tak za mě, příběh samotný zajímavý spíš detektivka než erotický milostný román, ale erotické scény opravdu nechutně popsané

Skvělé čtení, napínavý příběh, současnost propojená s minulostí. Za mě opět plný počet a chybí mi už poslední tři knihy, abych měla sérii s Harrym kompletně přečtenou.

tak další příběh s Harry je za mnou. Je to super i když se taky ztrácím ve jménech ale dělám si poznámky kdo je kdo a seznam jmen používám jako záložku.

u mě pátá v pořadí čtená a jako první ze série s Harrym. Nejdřív jsem měla pocit, že se to táhne a plno australských legend a anglických vět, které jsou teda na konci přeloženy za co chválím. Ale nakonec shrnuto podtrženo super i když Sněhulák a Spasitel byl o kapku lepší. Všechno do sebe zapadá a vrah opět překvapil. Takže opět plný počet hvězd.

u mě čtená v pořadí čtvrtá kniha od Jo Nesba. Chtěla jsem dát 4 hvězdičky, děj se mi zdál hodně překombinovaný a natažený, ale nakonec musím dát stejně 5, protože Harry se mi dostal pod kůži a nemůžu bez něho být. Na nočním stolku čeká tentokrát v pořadí Netopýr, Švábi a Červenka.

Kniha se mi líbila jako zatím všechny knihy od autorky. I když jsem myslela, že Štěpán zůstane s Alkou

pěkné čtení, Klára se hledá, ale nakonec hodně věcí pochopí a smíří se se situací