Doubravka1975 Doubravka1975 komentáře u knih

Dokonalá partie Dokonalá partie Johanna Lindsey

Moje první kniha od spisovatelky. Začátek nezajímavý vůbec jsem se nemohla začíst, ale asi od 6 kapitoly jsem zase nemohla přestat. Moc pěkně napsaný romantický příběh a se šťastným koncem. Zkusím další díly o rodině Maloryových

10.07.2017 5 z 5

Balírna Balírna Sandra Lanczová

tak jsem chtěla zkusit tvorbu dcery, ale přečetla jsem jen půlku, pro mě bez děje , nezajímavé

27.06.2017 1 z 5

Kapky rosy Kapky rosy Lenka Lanczová

Moje nejlepší kniha od Lenky Lanczové, krásný letní příběh

27.06.2017 5 z 5

Tajemný ženich Tajemný ženich Karen Ranney

moc pěkný příběh plný romantiky, jak se dva lidé potkají, musí se vzít a pak se teprve poznávají a hledají k sobě cestu

27.06.2017 5 z 5

Chci si tě vzít Chci si tě vzít Luděk Stínil

Knihu jsem přečetla, abych věděla, jak to celé nakonec dopadne, ale nijak mě nezaujala ani nebavila

29.05.2017 1 z 5

Neslušná sázka Neslušná sázka Kieran Kramer

Pěkné, zajímavé, oddychové čtení.

29.05.2017 4 z 5

Policie Policie Jo Nesbø

Uf, tak to mám za sebou. Celých 10.dílů s HH. Půl roku napětí, skvělého čtení a rychle všechno doma podělat ať si můžu číst. Policie super čtení, napínavé až do konce a konec happy end, tak jsem si to představovala. S Beátou to mě teda dost vzalo. Teď si dám pauzu od Nesba a severských krimi, ale po 14 dnech nečtení cítím, že mám Žízeň....

11.05.2017 5 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

9, díl s Harrym a opět plný počet, strhující čtení, ale tentokrát ten hustý konec mě fakt dostal. Po přečtení jsem nespala moc v klidu. Hned další den jsem si v knihovně půjčila Policii a jedu dál bez přestávky. A jsem zvědavá, jak tohle všechno dopadne. Zítra odjíždím na prodloužený víkend na Slovensko, kde na čtení určitě čas nebude, ale Harry (kniha Policie) pojede se mnou...

27.04.2017 5 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Opět super, opět plný počet. Silný a drsný příběh. Čtu a musím to dočíst, abych mohla v klidu spát a nemyslet kdo za tím vším stojí a jak si s tím Harry poradí. Jelikož jsem Levharta nečetla hned po Sněhulákovi, tak jsem musela zaskočit do knihovny a přečíst si konec Sněhuláka, protože se mi nějak vykouřilo z hlavy, že Sněhulák "žije". Moc se těším na další díly s Harrym.

13.04.2017 5 z 5

Agátina cesta k dokonalé postavě Agátina cesta k dokonalé postavě Jana Krátká

začátek knihy mě bavil, pak už jsem to přelítla. Některé rady v pohodě, některé už ne, ale každý si musí stejně najít svůj styl, jak se udržovat a co na jeho tělo a mysl platí. Nemůže brát všechny rady a tipy doslova a řídit se jimi. Knihu jsem si půjčila z knihovny ze zvědavosti jak to Agáta dělá, že vypadá jak vypadá.

10.04.2017 3 z 5

Sólo pro Kristýnu Sólo pro Kristýnu Lenka Lanczová

pěkná knížka s tajemným nádechem.

10.04.2017 5 z 5

Satisfakce Satisfakce Thea Devine

souhlasím se všemi třemi komentáři. Kniha mi byla doporučena v knihovně s tím, že byla vrácena čtenářkou, která byla velice pohoršena. Tak za mě, příběh samotný zajímavý spíš detektivka než erotický milostný román, ale erotické scény opravdu nechutně popsané

04.04.2017 2 z 5

Červenka Červenka Jo Nesbø

Skvělé čtení, napínavý příběh, současnost propojená s minulostí. Za mě opět plný počet a chybí mi už poslední tři knihy, abych měla sérii s Harrym kompletně přečtenou.

21.03.2017 5 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

tak další příběh s Harry je za mnou. Je to super i když se taky ztrácím ve jménech ale dělám si poznámky kdo je kdo a seznam jmen používám jako záložku.

14.03.2017 5 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

u mě pátá v pořadí čtená a jako první ze série s Harrym. Nejdřív jsem měla pocit, že se to táhne a plno australských legend a anglických vět, které jsou teda na konci přeloženy za co chválím. Ale nakonec shrnuto podtrženo super i když Sněhulák a Spasitel byl o kapku lepší. Všechno do sebe zapadá a vrah opět překvapil. Takže opět plný počet hvězd.

07.03.2017 5 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

u mě čtená v pořadí čtvrtá kniha od Jo Nesba. Chtěla jsem dát 4 hvězdičky, děj se mi zdál hodně překombinovaný a natažený, ale nakonec musím dát stejně 5, protože Harry se mi dostal pod kůži a nemůžu bez něho být. Na nočním stolku čeká tentokrát v pořadí Netopýr, Švábi a Červenka.

21.02.2017 5 z 5

Lásky a nálezy Lásky a nálezy Lenka Lanczová

Kniha se mi líbila jako zatím všechny knihy od autorky. I když jsem myslela, že Štěpán zůstane s Alkou

17.02.2017

Tři na lásku Tři na lásku Lenka Lanczová

pěkné čtení, Klára se hledá, ale nakonec hodně věcí pochopí a smíří se se situací

17.02.2017 5 z 5

Záhada pro černou vdovu Záhada pro černou vdovu Patrick Quentin (p)

dost dobře napsané, napínavé až do konce

Hvězda naděje Hvězda naděje Lenka Lanczová

pěkné čtení o životě čtyř sourozenců