DreamerX9 komentáře u knih
Druhý díl mi z počátku přišel zbytečný ale pak bavil ještě více než ten první, děj dostal nové grády a byl o to víc napínavější. Co se týče konce jsem spokojená. Tahle duologie byla skvělá ale serie Delirium byla lepší
Trošku to připomíná film Ostrov ale jinak velice zajimave a stejně dobře napsané jako bylo delirium pohled Lyri byl zajímavější než se propojil s Gemmou. Chvilku trvalo než do sebe dilky zapadly a otáčení knihy byla zábava. Četla jsem po kapitolách a myslím že to byl lepší způsob protože jsem více chápala děj. Musím ocenit originální pojetí knihy i celkově téma ktere není až zas tak nereálné
O malinko lepší než druhý díl ale některé části jsem přeskakovala celkem plýtvání papírem :D uvidíme co bude dál
Za mě dost průměr a hlavně i děj. Styl psaní mě nechytl a v dalších dílech pokračovat nebudu.
Trochu hunger games a Armagedon v jednom:D Ale i tak fajn pro ty kdo chrápou v zadních lavicích. Líbí se mi humorné hlášky a pointa ale spíše je to pro mladší čtenáře. Osobně mi nesedlo chování hlavního hrdiny a celkově bych ocenila větší popis světa. Za mě nic extra ale zároveň nic špatného
Tahle kniha nepatří mezi mé nejoblíbenější od autora byla to spíš taková románová oddychovka a připomenutí si časů Hipíků. Čte se příjemně a sem tam i nějaké moudro:)
Musim uznat že toto autorka skutečně umí psát retelling. Krásná kniha. Pohádková, kouzelná ale především nese velké moudro. Líbí se mi jak autorka pokaždé do svých knih zařadí nadpřirozené bytosti týkající se života. Ačkoliv Krásku a zvíře všichni dobře známe tohle bylo něco nového a originálního a zároveň pomohlo vidět více skrytých moudrostí, které tento příběh obsahuje :) doporučuji
Velice přínosná kniha krásně cvičení do praxe i velice lidsky a odborně napsaný přístup muzikoterapie. Doporucuji
Hezky napsané,nic nového z věd psychologie spíš tak pro zajímavost do života
Fanoušci Stmívání tohle nečtěte! A možný Spoiler
Po 15 letech vydat tohle? No stmívání bylo velkým hitem...filmy celkem ušly ale ta kniha, naivní uvzdychaná Bella posedlá Edwardem mě natolik nebavila že jsem to tehdy vzdala už v půlce a nyní tu máme opáčko namyšleného a pak po uši zamilovaneho Edwarda. Celá dějová romantická linka až na pár od srdce zahřátých vět stálá za nic. Očekávala bych že po 15 letech kdy se změnila doba a styl psaní se autorka přizpůsobí a bude rozumově dál...takže tady jsme na nule ale dobře je to její styl. Čekala jsem že se dozvím něco nového, pokračování nebo nějakou velkou pecku, aneb co jste o stmívání nevěděli ale žádná nepřišla. Za mě zklamání :/
Na tak skvělého autora celkem průměr. Líbilo se mi pojetí Dobra a Zla
Ve zkratce...vše je to o vaší hlavě. Nic nového ale zajímavé podněty. Doporučuji se podívat na její přednášky
Strach, víra, láska. Líbí se mi pohled na strach a smrt jakou autor přináší krásné počtení
Výborný příspěvek tohle ni žádná lékařská příručka ale klasické principy lidského zdraví které jdou ruku v ruce. Za mě velice sympatické a obohacující
Výborná příručka,která pomáhá a radí rodičům s přístupem k návykovým látkam. Výboré příklady z praxe a skvělá publikace.
Mnohem lepší než předchozí díl, nové prostředí, postavy, napětí ale zároveň stejná čtivá atmosféra
Krásně popsané Ebenské opatství a také se mi líbilo bližší vysvětlení černého stínu. Opět jsem se pobavila nad hláškami postav další oddechové počtení
O něco slabší než předchozí díl ale zas to otevřelo dveře novým věcem.
Opět oddechovka ale zato více postav a děj měl nový směr. Je to vlastně takové cestovní dobrodružství pro děti ale příjemné a hezky se čte. Těším se na pokračování. :)
Poslouchala jsem jako audio knihu. Je zde spoustu inspirativních myslenek ale myslím že by se autor neměl navážet do knih o osobním rozvoji. Ne všichni čtou tyto knihy aby byli lepší nebo změnili svůj život ale spíše kvůli myšlenkám do života a zkušenostem odborníků i laiků. Nicméně jsem se občas i pobavila a souhlasila. Chce to trochu míň sarkasmu a více úcty než že náš život je pr**li. :D