EE156 EE156 komentáře u knih

Rok blba Rok blba Jiří Hnilička

Dobrá kniha, oddechovka na léto, četla se sama.

22.08.2017

Smrt a jiné vrcholy mého života Smrt a jiné vrcholy mého života Sebastian Niedlich

Výborná, leč neobvyklá kniha. Po přečtení zanechala ve mně hodně přemýšlení.

Dělám si to sám Dělám si to sám Martin Váša

Čekala jsem víc - nic moc to nebylo. Občas vtipné, věřím, že si to své čtenáře najde - já to nejsem.

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Netrpělivě jsem čekala na vydání, ale oproti minulým dílům velké zklamání. Ztrácela jsem se ve jménech a ke konci už jsem chtěla knihu i odložit nedočtenou. Vydržela jsem, ale opravdu smíšené pocity.

09.05.2017

Když padne noc Když padne noc Jenny Milchman

Knihu jsem začala číst s očekáváním napětí, což se ze začátku vyplnilo, ale pokud jste skoro na konci knihy a děj se stále odehrává v jednom domě s pěti lidma už vás to začíná skoro nudit.Chvílema jsem se musela nutit knihu dočíst, protože mě fakt přestávala bavit.Celkově špatná nebyla, ale už jsem četla mnohem lepší.Dávám tři hvězdičky.

09.06.2016

Mráz Mráz Bernard Minier

Super kniha napínavá od začátku až do konce.Moc se mi líbila.

15.07.2015

Mráz Mráz Bernard Minier

Knihu jsem přečetla jedním dechem, přestože má 600 stran.Velmi napínavá od začátku až do konce.
Určitě si přečtu další knihy od tohoto spisovatele.Doporučuji

22.06.2015

Zrůda Zrůda Nacuo Kirino

Knihu jsem si koupila s očekáváním něčeho napínavého, erotického až jsem měla strach co se dočtu.
Bohužel hodně velké zklamání. Zdlouhavý příběh, jednoduchý sloh.

26.01.2015

Deník Gréty Kaiserové Deník Gréty Kaiserové Klára Janečková

Nádherná knížka, přečetla jsem jí jedním dechem, nemyslím, že je to červená knihovna.Stále jsem byla v napětí co se stane dál.
Moc hezké čtení.

19.06.2014