Ejv | Komentáře u knih | Databáze knih

Ejv Ejv komentáře u knih

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Mám hodně ráda detektivky, ale zrovna tahle mi asi nesedla. Do půlky knihy jsem se vůbec nezačetla, ale zajímalo mě to, jak se vše bude dál vyvíjet. Nakonec jsem se začetla a konec se povedl, zajímavý děj! :)

26.01.2020 2 z 5

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Nikdy nevíme, kdy vydechneme naposled. Zvláštní, jak takové příběhy, mě vždycky donutí přemýšlet nad svým vlastním životem.. Můžu jen doporučit dál! :)

02.12.2019 4 z 5

Dobrý život Dobrý život Martina Cole

Po dlouhé době jsem si zase něco přečetla. Tuto knížku mi doporučila mamka, ze začátku jsem nechtěla, nemám čas a takové, ale nedalo mi to a knížku jsem nakonec otevřela a pustila se do děje. A dobře jsem udělala! :) Knížku už jsem z ruky nedala, četla jsem ráno, odpoledne a večer. Prostě pořád, kdy byl čas. Příběh čím dál víc gradoval a já se neuměla odtrhnout. Taková knížka se mi hodně líbila, mám ráda knížky u kterých se sama zamyslím nad svým životem. A strašně jsem byla ráda, za to, když jsem knížku dočetla, že jsem šla za mamkou a mohly jsme to spolu rozebírat, protože jsem byla v šoku jak takový příběh může skončit. Doporučuji! :)

29.05.2017 5 z 5