Elea

Knihy autora mám ráda, ale tady bylo na můj vkus příliš moc vědy a filozofických úvah, moc fanatismu a velký chaos.

Další vynikající Rollins, tento netradiční popis upírů se mi líbil.

Zajímavý děj, mimořádný spád - vlastně jako u všech knih autora, jen neomylnost a nesmrtelnost hlavního hrdiny se už trochu dostává k hranici parodie.

Výborný děj napínavý až do konce, škoda jen, že autor již další knihy nenapíše.

Nikdy bych nevěřila, že budu číst knihu o II. světové válce a že z ní budu naprosto nadšená. Toto byl ale především příběh o nesmírné laskavosti a lidskosti v době, která těmto vlastnostem vůbec nepřála.

Zajímavý děj, kniha měla spád podobně jako další knihy autora, i když úrovně těch nejlepších nedosahuje.

Po vynikající Diogenovské trilogii mě tato kniha zklamala, dlouho trvalo než děj dostal spád, závěr byl trochu překombinovaný a Pendergast mi připadal jiný než v předcházejících dílech. Stále se nemohu rozhodnout, jestli jeho hovorový jazyk (především v první části) je záměrem autorů nebo vinou překladu. Podle mého názoru je to nejslabší kniha celé série.

Vynikající zakončení souboje bratrů Pendergastů, napínavé, čtivé, místy trochu děsivé.

Zajímavé, napínavé, překvapivé - ostatně jako všechny knihy s Pendergastem.

Krásný zážitek, knihu jsem přečetla za jeden den, z řadou názorů a myšlenek se ztotožňuji. Pro mě nejlepší Murakami.

Úžasný anglický humor, sympatický hlavní hrdina, ale v druhé polovině byl děj stále méně logický a stále více zamotaný.

Zajímavý děj, líbily se mi vstupy tyrannosaura, ale také jednobarevné postavy - buď naprosto kladné nebo absolutně záporné a nemyslící policisté. Bohužel nakladatel z nějakého - pro mě nepochopitelného důvodu - považoval za nutné sdělit čtenáři obsah na obalu knihy.

Krátké, hodně ironické povídky, i když byly napsány před více než sto lety, popis společnosti se hodí i na současnost.

Úžasná knížka, která mi přinesla hodně klidu, pohody a pozitivní energie. Určitě se k ní budu ještě vracet.

Opět zajímavý příběh, perfektní zpracování, pořád mě to ještě baví.

Trochu jiné než Aristokratka, ale přece jen úžasný humor, místy trochu děsivé, místy smutné, ale perfektní, kniha se mi moc líbila.

Zajímavý děj, místy nutící k zamyšlení, místy trochu zdlouhavý, místy jsem s knihou trochu bojovala. Od těchto autorů jsem už četla lepší knihy.

Velmi rozvláčný děj, předvídatelný závěr, vše obalené záplavou vulgarismů, další knihy už určitě ne.