Eliska107107 Eliska107107 komentáře u knih

Žár Žár Maya Banks

Hodnotím jako celek celou sérii. První dil celkem dobrý, libovala jsem si v množství sex a dominanci Gabeho. Ovšem druhý díl jsem skoro odložila. Spousta melodramatickcých a ufňukaných scén a stále se opakujících dokola. Oba protagonisti mi lezli na nervy. Přestože tam bylo taky sexu dost, tak mě tam už ani ten nebavil.:-) Třetí díl už o něco lepší, ale taky docela nuda. Jak už se tady někteří zmiňovali, bylo to pořád dokola to samé v malých obměnách. Ještě mi přišlo trochu směšné, když si kluci dobírali Gabeho v prvním díle, že má úchylné choutky, pritom měli úplně stejný apetit.;-)

21.01.2024 2 z 5

Podvol se Podvol se Maya Banks

Jsem na straně 50, pořád dokola se opakuje (viz níže Aghatte), začínám přeskakovat odstavce, knihu odkládám. Na můj vkus příliš melodramatické, zvláště když je téma BDSM. Většinou se snažím dát šanci na rozjezd, ale teď si říkám, že mám v zásobě tolik knížek, že nemá cenu ztrácet čas touto.

19.10.2024

Všechna jeho přání Všechna jeho přání C.C. Gibbs (p)

U prvního dílu mě bavily slovní přestřelky, tady mi naopak lezly na nervy, alespoň v první půlce. V jednu chvíli byli v pohodě, najednou se hádali. Ani jsem nestihla postřehnout, co a proč. Kate byla buď moc mladá anebo moc rozmazlená. Možná obojí. Se sexem byla sestupná tendence a já přitom očekávala velký "padesátiodstínový" nástup velkého zhralce Dominika.....a nic. Hm. :-))

29.07.2024 2 z 5

Hotel rozkoší Hotel rozkoší Marina Anderson

Nemůžu říci, že by to bylo horší než Ostrov poslušnosti. Možná nečíst tyto knihy hned po sobě. V Ostrovu šlo víceméně pouze o sex, Hotel rozkoší měl vztahovou linku a tak už to mělo jiný rozměr. Ale Ostrov jsem si užla asi trochu víc. V Hotelu rozkoší se mi už trochu opakoval scénář "...nesmíš vyvrcholit, jinak dostaneš trest...". Každá hra a scéna sice byla jiná, ale podstata se stále opakovala. Taky mi v knize chyběo mužské vnímání erotiky, toho vzrušení při těch hrách. Muži zde byli sice dominantní, ale hlavní roli hrály ženy, takže jsme věděli o každém jejich vzrušujícím pocitu a napětí, ale muži tam byli pouze jako prostředek k vyvolání těch všech pocitů a vjemů. Ne, žebych to nějak moc řešila, ale když jsem se nad tím zamyslela více, tak by pro mě kniha byla asi atraktivnější. Ale přes to všechno jsem si to užila. Erotiky spousta, ale nic vulgárního.

23.06.2024 3 z 5

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Spíše romantika a u mně zařazeno do skupiny "poslední čtvrtina trocha vzrušení". Jak někdo dole píše "Tu scénku s předáním prstenu na konci knihy jsem snad radši neviděla.".....tak pod tohle se podepisuji, to bylo hodně blbé.:-). Jinak se to četlo dobře, ale asi brzy zapomenu o čem to bylo.

29.05.2024 2 z 5

Odhalená Odhalená Jodi Ellen Malpas

Každá kniha v sérii se tak dvě třetiny motá pořád dokola, nic zajímavého se neděje. Na konci začne lehké drama a tak láká na další díl. Kdyby se tři knihy vcucly do jedné, mělo by to lepší efekt. Livy byla často dost na facku, nebavila mě. Erotika byla, takže ok.:-). Trochu podobné sérii Tento muž. Asi už se do sérií od této autorky pouštět nebudu.

13.04.2024 2 z 5

Nasleduj ma Nasleduj ma Michaela Zamari (p)

Sladké, přesladké, romantické. Romantika je hezká a nic proti ní nemám, ale už jsem na ni velká a nemám na ni čas (mám na mysli čtivo, né život). Takže pokud si najdu knihu žánr "erotika" , sexu se dočkám až na konci knihy a to ještě skoro jen náznakem, tak jsem poměrně zklamaná. :-/ Habibi lepší.
Jako romantický příběh to nebylo nejhorší.

15.02.2024 2 z 5