emilieselden komentáře u knih
Tahle knížka mě z celé trilogie bavila nejméně. Nezajímavé příběhy, zdlouhavé, nudné. Na mě možná příliš filozofické.
Od začátku jsem od téhle knihy moc nečekala ale chtěla jsem to zkusit. Říkala jsem si, že mě třeba překvapí. Bohužel se tak ale nestalo. Knížka nebyla ničím zajímavá, nebyla napínavá. Zklamalo mě to. Nevím, jestli se budu pouštět do dalších dílů.
Slibný začátek nové série. Je vidět, že autorka ví, o čem mluví. A i když námět není úplně originální, tak mě to moc bavilo.
Koho bavil první díl, ten bude s tímto určitě spokojený. Za mě to nebylo špatné, ale můj styl to úplně není.
Krásný, napínavý a hlavně nepřekombinovaný fantasy příběh.
Můj třetí díl ze série. Průměrná detektivka, zanedlouho nebudu vědět, o čem to bylo.
Podle anotace jsem čekala něco jiného. Nebylo to špatné, jen možná zbytečně natahované.
Přidávám se na stranu těch méně spokojených. Něco tomu prostě chybělo.
Slabší 3*.
Velmi tajemná a děsivá kniha s dobrou atmosférou. V prostřední části ale byla celkem repetitivní, což dost zpomalovalo děj i tempo čtení. 3,5*
Moje první kniha od J. D. Robb a zároveň první sci-fi detektivka. Styl psaní je zvláštní, chvíli mi trvalo než jsem si na to zvykla, ale příběh se mi líbil.
Příběh byl pěkný, napínavý i smutný. Ale kniha mě nepohltila tolik, jak jsem si představovala. 3,5*
Příběh byl zajímavý, četl se dobře, ale skákání v čase mi mnohdy zhoršovalo orientaci v knize. 3,5*
Nevím, jak je to možné, ale každý další díl je lepší a lepší. Tohle mě moc bavilo.
3,5*
Taková příručka o tom, jak si uspořádat svůj čas a priority, zaobalená do kraťoučkého příběhu.
Průměrný thriller, námět zajímavý, ale zpracování kostrbaté. Postavy jsou nevýrazné a málo uvěřitelné.
Krásně zpracovaná kniha o českých filmových místech. Klidně mohla být obsáhlejší.
Kniha není špatná, fotografie jsou pěkné, ale očekávala bych ještě více informací ze současné Jihlavy.
Romantika není zrovna žánr, který bych vyhledávala, ale jednou za čas se to dá. Druhý díl mi přišel o něco lepší než první. Asi to bude i tím, že mi tady hlavní postavy byly sympatické.