Ešína komentáře u knih
Příběh se mi celkem líbil. Popis sexuálních scén byl opravdu podrobně popsaný a ke konci už jich bylo trochu moc. Až jsem se přemáhala knihu dočíst. Zajímalo mě ale, jak to mezi Valentinem a Kyrie dopadne. A k mému překvapení celkový dojem není zas tak špatný. Druhý díl mám určitě na seznamu.
Po přečtení Hotýlku na Islandu jsem se rozhodla že musím zkusit i další knihy a vůbec nelituji. Kavárna v Kodani se mi líbila o něco více. Příběh ubíhal rychle a svižně. Opravdu příjemně hřejivé čtení. Těším se až se dostanu k další knize.
Po předchozím díle jsem si nebyla jistá zda si tento přečtu ale jsem ráda, že jsem si řekla že to zkusím. Jeho balík mě bavil po Jeho banánu asi nejvíce. Postavy byli super... Liam a Lilith mě bavili od začátku do konce. I když místo kleptomana Williama bych více uvítala zamračeného Bruce.
Ze všech tří dílů těto série, mě tento bavil nejméně. Nejvíce jsem se bavila když se na scéné objevila Nataša s Brucem z Jeho banánu a babča z předchozího dílu. Jinak jsem pořád něco postrádala. Ještě si rozmyslím jestli se pustím do dalšího dílu.
Zakončení trilogie se mi líbilo stejně jako předešlé díly. Třetí díl jsem také zhltla na jeden zátah a konečně přišel i nějaký ten zvrat. Celkově mě tento příběh bavil, škoda že byl tak krátký. Určitě se k němu někdy vrátím.
Ani druhý díl mě nezklamal. Tentokrát jsem ho opravdu zhltla na jeden zátah. O proti prvnímu dílu, který byl spíše o Mountově moci, tento je více zaměřený na vývoji vztahu mezi hlavními postavami, což mě bavilo více. Ale opět otevřený konec? A takhle? Hned musím na třetí díl.
Kniha se mi opravdu líbila. Oddechovka u které můžete úplně vypnout ale zároveň je svým způsobem napínavá. Příběh má jiskru, kterou jsem uvítala. Už se těším až se pustím do druhého dílu.
Opět čtivé a svižné, podobně jako u Jeho banánu. I když tento příběh byl mnohem vtipnější. Williamova nemoc mě opravdu pobavila, zvláště to co prováděl svému bratrovi. A konec příběhu ? To jsem se musela smát.
Ze začátku jsem pořád tápala jestli mě kniha baví nebo ne. Něco mi tam pořád vadilo. Asi to jak Alyssa neustále vše porovnávala s Robem, i když je to asi pochopitelné. Ale příběh se postupem hezky vyvíjel a působil emotivně realisticky. Takže celkový dojem dobrý.
PS: I když ten překlad ...
I když je to opět příběh o dvou lidech z odlišných světů a dá se předpokládat jak dopadne, tak mě neskutečně bavil. Moc se mi líbilo jak se příběh vyvíjel a postava Bianky je skvělá. A doplnění o pár receptů? To mě vážně pobavilo.
Kniha se mi líbila, konečně něco nového. Žádná obvyklá slaďárna, která u tohoto žánru převyšuje. Naopak to bylo drsnější. Opravdu rychle čtivé, podařilo se mi ji přelousknout za pár hodin. Trochu mě štve, že je zde otevřený konec, protože ještě není druhý díl. Už se nemůžu dočkat až bude.
Zakončení série celkem ušlo. Knihy autorky mě baví, hlavně proto, že proplétá postavy i z předchozí série. Tento díl jsem si užila, stejně jako předchozí. Jen mě trochu zaskočil ten konec. Musím se přiznat, že jsem velký fanoušek dvojce Lucasz a Kinga. A proto bych byla vzhledem k zakončení ráda kdyby to úplný konec nebyl.
Trvalo mi dlouho než se mi svět Eragona dostal do rukou. Nechápu jak je to možné. Jedno z nejlepších fantasy, které jsem kdy četla.
V cestopisech nejsem úplně sečtělá takže jsem nevěděla co úplně očekávat. A jsem ráda, že jsem tomu dala šanci. Tato kniha mi ukázala kousek ze světa. Klobouk dolů před autorovou odvahou. Další knihu si určitě s radostí přečtu.
Od Jeho banánu jsem čekala něco jiného. Ale mé očekávání bylo, že u této knihy dokážu úplně vypnout a to se taky stalo. Takže i když byl děj opravdu předvídatelný, tak jsem si čtení víceméně užila a dám šanci i dalším knihám.
Opět není co dodat. Shakespeare byl prostě génius. Musím přiznat že Richard III. se mi četl o něco hůře než ostatní díla, které jsem četla, ale i tak mě uchvátil.
Jak jsem psala u předešlého dílu, tato autorka mě baví. Ani druhý díl série mě nezklamal. Líbí se mi jak autorka nezapomíná na postavy z předešlé série. Opětovné shledání s Chladným a Wyrwou tento díl zas o něco více okořenilo. Moc se těším na další díl.
WOW. Tato autorka mě opravdu baví. Nová série začala velice napínavě a dobře. Moc mě těší, že se zde objevila opět Kinga ze série Prokurátor. Pro mě je předchozí série o dost lepší než začátek téhle, ale i tak jsem se do ní ponořila s velkou chutí a s velkou chutí jsem jí také dočetla. Piotr a Olka jsou skvělý přátelé s výhodami a jejich dialogy se mi v knize líbili asi nejvíc. Už se těším co nám autorka nabídne v dalším díle.
PS: trochu doufám, když se objevila Kinga, že v dalším dílu se objeví prokurátor Zimnický :)
Po dlouhé době přemlouvání jsem se dokopala k tomu, si tuto knihu přečíst. A klidně bych zvládla to přemlouvání o něco déle. Na to jak velký úspěch tato kniha má, mě vůbec nenadchla. Celkově není zas tak špatná, nějaké pasáže se mi celkem líbili ale není to to pravé ořechové. Aspoň ne pro mě.