evcak komentáře u knih
Souhlasím, že kniha je docela masakr. Tolik protichůdných emocí jsem dlouho nezažila. Každopádně skvěle mrazivé čtení, plné napětí a obav a určitě to volá po pokračování:)
Přidávám komentář i za syny:) Jednomu je 12, druhému 9. Nezávisle na sobě se do knížky začetli a nemohli se od ní odtrhnout. A to tedy nejsou žádní vášniví čtenáři. Raději sedí u pc. Takže opravdu super a je mi upřímně líto, že autor napsal zatím jen 4 knihy:) Na druhý díl se tak těšíme všichni tři. Starší syn taky říkal, že podobné Harrymu, ale shodli jsme se, že je toto lepší kniha - čtivější, svižnější, není až tak zamotaná...
Skvěle napsané. Čekala jsem, že čtení bude spíš utrpení, ale nakonec to byla asi zatím nejlepší březnová knížka. Pro školáky určitě super dárek i díky tomu, že není zbytečně objemná, jako jiné tituly určené stejně starým dětem. Příběh i zápletka propracované. Trochu mi to "vnitřní kvalitou" připomnělo Harryho Pottera. Je znát, že autor je zkušený.
Jednoduchá romance s dobrodružnou zápletkou. Nicméně díky nespornému talentu autorky vznikla napínavá kniha od prvního do posledního řádku, prošpikovaná inteligentním vtipem. Takže pro mě kniha přečtená tzv jedním dechem. Román o 300 stranách, který nepřestane bavit ani na chvíli, je rozhodně úspěch.