Eviku-miluna komentáře u knih
Isabella Wagnerová žije a pracuje v Hamburku. Je to snílek, jenž hledá pravou lásku a umí si užívat léto nejen na pikniku v parku. Tento román přináší možnost úniku od všedních povinností a i když od začátku víte, jak to dopadne, čtěte dál a dál, až se prokousáte na konec, kde najdete recept na tisíckrát zmiňovaný čokoládový průšvih. Vřele doporučuji.
Taková krásná pohádka pro dospělé. Moc mě bavilo prostředí Indie, ve které se příběh odehrává.
Kniha mě zaujala svým názvem. Četla se lehce. Příjemné a oddychové čtení. Doporučuji
Kniha kterou jsem dostala darem a která mě moc potěšila. Čtení u mě navodilo dobrou náladu a chuť někam vyrazit na trip. Fajnovka ke které se určitě někdy zase vrátím.
Knihu jsem četla první ze strany Jáchyma a musím říct super! Následně jsem byla trochu zklamaná při čtení z druhé strany z pohledu jeho sestry Veroniky. Člověk už většinu věcí věděl, ale bavilo mě číst dál a zjišťovat nové skutečnosti. Oddychové, příjemné a zábavné čtení.
Kniha zaujala hlavně svým vzhledem. Pohodové čtení. Zajímavé je vyprávění ze strany Báry, a na straně druhé, její moc milé babičky Milady. Ze začátku mi přišlo jako by to psaly dvě rozdílné autorky a Bára mě celkem štvala svým neustálým stěžováním si a upozorňováním na kdejaké klišé. Ale děj utíkal rychle, začetla jsem se a líbila se mi i konečná zápletka s Báry ex. Hodnotím kladně.
První kniha od tohoto autora která se mi vyloženě nelíbila. Byla jsem ale v nemocnici a měla s sebou jen dvě knihy a tak jsem díky nudě prokousala až na konec. Žádný pořádný děj, vyprávění z pohledu šílené duly bylo nepovedené. Zasmála jsem se snad jen jednou.
Docela jsem se ztrácela v množství postav, mystično mi sem nezapadalo. Nepohltilo mne, nepřekvapilo.
Dostala jsem darem. Napínavé a čtivé. Doporučuji. Film o poznání horší ale tak už to bývá
Nejsem fanouškem tohoto stylu, přečetla jsem předtím jen dvě knihy stejného žánru a musím říct, že jsem poprvé v životě zažila úzkost při čtení knihy. Četla jsem na dvakrát a musela přemýšlet jestli se ke knize vrátit. Ten pocit je hnusný, ale má zvědavost byla větší. Přečteno jedním dechem