Evka27 Evka27 komentáře u knih

Zachráněné dopisy Zachráněné dopisy Sandra Brown

Tak tohle jsem akorát potřebovala po těch posledních přečtených. Přelouskla jsem ji za odpoledne a super mě naladila.

19.07.2021 4 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

Asi jsem četla něco jiného než Veronika pode mnou, o čtyřech vraždách jsem se nedočetla, každopádně kniha byla jiná, fajn a rychle ubývala.

18.06.2021 4 z 5

Fotografie Fotografie Debbie Rix

Moc příjemné a dojemné čtení.

12.06.2021 4 z 5

Vyšší spravedlnost Vyšší spravedlnost Hans Rosenfeldt (p)

Takže dočten zatím poslední díl série. Nemám v oblibě ani jednoho člena vyšetřovacího týmu, vadí mi opravdu docela hodně, což se mi málokdy stane, ale těším se určitě na další pokračování i jejich případů.

29.03.2021 4 z 5

Němá dívka Němá dívka Hans Rosenfeldt (p)

Prvním dílem jsem se musela dost prokousat, ale je to stále lepší. S Billym jsem měla asi bohužel pravdu, nelíbí se mi, kam ho autoři posouvají.

23.03.2021 4 z 5

Hrob v horách Hrob v horách Hans Rosenfeldt (p)

Vydařený třetí díl, závěr mě dostal, ještě že už mám přichystanou Němou dívku. Trochu jsem v očekávání (s obavami), jaký záměr mají autoři s Billym.

22.03.2021 4 z 5

Zkaženost Zkaženost Brian Freeman

Zpočátku jsem knihu párkrát odložila,než se mi podařilo začíst, ale pak už to nabíralo obrátky. Hodně zajímavé, spousta zvratů, nečekané rozuzlení.

21.08.2020 4 z 5

Ve víru Ve víru Rachel Caine (p)

"Ve víru" dalších dobrodružství Gwen, Sama a dětí jsem si připadala jako na střelnici. Bylo to akční a zatím stačilo.

20.07.2020 3 z 5

Proti proudu Proti proudu Rachel Caine (p)

Oba díly Na dně i Proti proudu jsem přečetla během víkendu. Velice čtivé thrillery plné ujetých magorů. Některé části mi ale přišly, že spisovatelka trochu moc popustila uzdu fantazii a ujela.

13.07.2020 3 z 5

Někdo tě vidí Někdo tě vidí Clare Mackintosh

Zajímavý příběh, velmi dobře se kniha četla, jen mám pocit, že to celé nějak divně skončilo - neskončilo, vyřešilo - nevyřešilo.

19.05.2020 3 z 5

Nenávist Nenávist Chris Carter

Zloba a teď Nenávist nepatří k mým nej, ale přečetla, no spíše zhltala, jsem ji za odpoledne a přimlouvala bych se, aby už další pokračování nebylo. Lucien už stačil.

23.02.2020 4 z 5

Pohřbený život Pohřbený život Allen Eskens

Připomíná mi trochu knihy Harlana Cobena a nečekala jsem, že se mi bude knížka tak líbit. Pominu slabší místo jako snahu kontaktovat vraha, to si každý řekne proč tam zase toho hlavního hrdinu autor pošle? A zase nikomu neřekl kam jde a co zamýšlí. To je už dost ohrané. Ale 4* si zaslouží. Zajímaly by mě další osudy hlavních postav. Snad v dalším pokračování, které autor zmiňuje.

09.10.2019 4 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Vím, že je to s farářem o faráři, ale přesto jsem čekala více názorů na světské věci, češství, život v Česku atd.

23.07.2019 3 z 5

P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Kdysi jsem četla Teri Hatcher a to byla hrozná slátanina. Od té doby moc nevyhledávám rozumování hereček, ale dalo se to. Moc se mi líbily ilustrace i zvláštní vazba knihy.

13.07.2019 2 z 5

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Takže Kim se opět podařilo dostat pár zločinců. Čte se moc dobře, ale asi už jsem trochu otrnula, protože to mohlo být, podle mě, trochu víc na dřeň.

09.06.2019 4 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Nechci opakovat postřehy psané přede mnou. Bryndza je čtivý a dovede čtenáře zaujmout. Těším se na další díl o Erice, Mossové, Isaakovi atd. Jsou mi za těch pět dílů blízcí.

18.03.2019 4 z 5

Sto roků samoty Sto roků samoty Gabriel García Márquez

Jedna z nejlepších knih, jaké jsem kdy četla a musela ji mít. Není lehké ji přečíst, ale 100% stojí za to.

15.03.2019 5 z 5

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

První kniha,kterou jsem od této autorky četla a zas po delší době povedený psychothriller.

25.11.2018 4 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Linda Castillo

Další kniha oblíbené série a opět podařená s překvapivým a nečekaným rozuzlením.

11.11.2018 4 z 5

Létající lékařka Létající lékařka Barbara Bickmore

Moje oblíbená kniha, stálé mě něco nutí se k ní vracet. Už ji mám přečtenou po několikáté.

21.07.2018 5 z 5