Fallen komentáře u knih
Moje první Kingovská knížka, můj první skutečně hororový příběh, který se mi dostal pod kůži tak, že mi moje představivost připravila pár vskutku horkých chvilek. Od svých "nácti" jsem se neodvážila znovu přečíst..
"Mrazivá" či "napínavá" rozhodně nejsou slova, která bych v souvislosti s touto knihou použila. Větší nuda než Ledové sestry. Bohužel.
Díky humbuku, který kolem knihy byl/je, jsem se i já pokoušela začíst a musím říct, že jsem jen silou vůle knihu dočetla. Nuda.
Pro mě naprostá ztráta času, přečíst alespoň půlku knihy jsem se dokopala spíše z nostalgie a velké lásky k celé sérii Stmívání než ze zájmu sáhodlouhých myšlenkových pochodů upíra s OCD.
Prosím, řekněte někdo Edwardovi, ať se jde léčit a vezme s sebou i korektory Egmontu.
Krásná kniha, ktrou je radost číst. Děkuji autorovi, že vůbec spatřila světlo světa.
Žádná hitparáda. Kniha je čtivá, ale na konci vlastně člověk zjistí, že to bylo o ničem :)
Moc hezky sestavená pohádka pro dospělé, která se krásně čte. Zase se k ní jednou ráda vrátím.
Velmi hezká, milá a hřejivá knížka se super ilustracemi.
Na knihu jsem byla natěšená, nabuzená hodnocením, ale po pár stranách jsem bohužel začal "střízlivět", ubíjela mne celková monotónnost.
Jazyk krásný, o tom žádná.
Výborná kniha! Vybrala jsem jí spíše "naslepo" a o to víc jsem z ní pak byla nadšená. Nemohla jsem ji odložit a jednou, až trochu pozapomenu, si jí opět ráda přečtu.
I druhý díl mne moc bavil, už se těším na třetí :) Mohli by pohnout s překladem ;)
Moc povedená novinka roku 2018, která mne mile překvapila, protože jsem spíše čekala nasládlý příběh pro puberťáky, ale vylezl z toho smysluplný příběh, v jehož části se najde asi každý z nás. Doporučuji!
(Jen, co mi opravdu rvalo oči z důlků, jsou chyby napáchané vydavatelem.)
Překrásná kniha, která se mi vryla do srdce a zařadila se mezi mé nejoblíbenější. Žádná utahaná slaďárna, ale silný příběh, který by si asi nikdo z nás hned tak nepřál prožít a přesto čtenář musí alespoň trochu závidět nad tak silným citem.
Dala jsem na hodnocení, "lípka" o finském Kingovi mě už jen popostrčila a já se na knihu hladově vrhla. Z hororu se ale vyklubal ani ne tak strašidelný příběh s divným koncem..
Jedna * za obal a za pár temnějších momentů, druhá za vskutku odvážné srovnání s Kingem.
S dcerou pavouka Čendu naprosto zbožňujeme a hrozně rády se k jeho dobrodružstvím vracíme. Ale i beztak první kniha zůstala naší neojoblíbenější.
Až při čtení knihy jsem se dozvěděla, že jsou to blogové příspěvky, ale to nezmenšilo mé nadšení, naopak. Lepší knižní podoba než rollovat na FB. Už dlouho jsem se takto nenasmála! Karolino, děkuji :)
Moc hezky sepsaná kniha, která člověku přiblíží události ( a zvyklosti) v Tibetu možná i mnohem lépe než kdejaká bichle o historii. Bohužel styl psaní mne až tolik neoslovil.
Nejprve jsem se nemohla prolouskat do půlky, pak mi to až nepříjemně rychle uteklo a byl konec. Kniha není špatná, ale příběhem s tématem Huntingtonovy choroby vyniká více ta od J.L.Timmer
Knížka, do které jsme se s dcerou zamilovaly, přináší neotřelý příběh pro menší děti, který nepostrádá hlavu ani patu. Neomrzí.